X

La UIB estrena Enginyeria Informàtica a Menorca: futurs experts en intel·ligència artificial i computació

Ara mateix hi ha dotze matriculats, de les quinze places disponibles, a la seu d'Alaior

19/09/2023

La UIB estrena Enginyeria Informàtica a Menorca: futurs experts en intel·ligència artificial i computació

Blai Barber Ramos

Dotze són els estudiants que acaben de començar el nou grau d’Enginyeria Informàtica a la seu de la UIB a Alaior. En total, s’hi han ofert 15 places disponibles. Per una banda, faran classes per videoconferència amb un professor dedicat únicament a la seu, i entre un 25% i un 50% de les classes seran presencials. Des de la UIB estan treballant perquè el semestre que ve hi pugui haver professors associats que siguin residents a Menorca.

En molts dels llocs de feina del camp de l’enginyeria informàtica actualment permeten el teletreball; en tenir el títol, els llicenciats podrien viure a Menorca però treballar a distància per a empreses internacionals, amb seu a qualsevol ciutat del món.

Dins el grau, de les cinc especialitats que hi ha a Mallorca, aquí es poden especialitzar només en l’itinerari d’Intel·ligència Artificial i Computació. Hi ha dues assignatures que seran de pràctiques en empreses. Enfortiran també les relacions amb el centre Bit d’Alaior.

La UIB també està pendent del finançament del Govern per dur a terme el projecte d’ampliació, a l’edifici comprat de sa Costa d’En Macari. Actualment, a la seu de Menorca hi ha 248 inscrits en aquest curs. S’imparteixen sis graus diferents. La matrícula continua oberta.

19/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris