Ciència i tecnologia

La UIB inaugura Ca ses Llúcies, el seu nou centre d’investigació

En tan sols 4 anys Ca ses Llúcies ha passat de ser un conjunt de runes als afores de la Universitat a un exemple d'espai sostenible, intel·ligent i saludable. 

La+UIB+inaugura+Ca+ses+Ll%C3%BAcies%2C+el+seu+nou+centre+d%27investigaci%C3%B3

La Universitat ha conclòs el projecte de rehabilitació de ca ses Llúcies, al campus universitari de Palma. En tan sols 4 anys Ca ses Llúcies ha passat de ser un conjunt de runes als afores de la Universitat a un exemple d’espai sostenible, intel·ligent i saludable. Un laboratori multidisciplinar d’innovació i tecnologia. L’objectiu és que els innovadors tenguin un espai per provar les seves idees i que aquestes després es puguin aplicar a la resta de la societat.

Cobertes vegetals, un sistema de producció d’energia tèrmica o parets fetes de palla són algunes de les característiques de la seva construcció.

En tan sols 4 anys Ca ses Llúcies ha passat de ser un conjunt de runes als afores de la Universitat a un exemple d’espai sostenible, intel·ligent i saludable. Un laboratori multidisciplinar d’innovació i tecnologia.

L’edifici, finançat amb fons europeus, forma part del projecte SmartUib.

A dia d’avui, lamenten encara són molt poques les construccions a les Balears que es fan seguint aquest paràmetres de conscienciació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Troben un exemplar de ‘sageta petita’ a l’Albufera de Mallorca

Es tracta d'una de les papallones més escasses i desconegudes fins al moment

Troben un exemplar de papallona sageta a s’Albufera de Mallorca

Un equip de deu persones han rebut formació per tal de cercar-la i recopilar-ne informació

Augmenten a Calvià les observacions de serps registrades per Biodibal

L'Ajuntament de Calvià és el primer de les Illes a adherir-se al projecte Biodibal que arreplega la biodiversitat de les illes

Incuben ous de tauró i rajada capturats accidentalment a la mar de les Balears

L'Associació Cayume ha engegat un projecte per salvar els ous de tauró capturats accidentalment. Els estudien, els incuben i, en...