X

La UIB ofereix “vitamines científiques”

Una xerrada sobre cinema i canvi climàtic obre la primera edició del cicle 'Jo berén ciència'

21/11/2022

La UIB ofereix “vitamines científiques”

Mercè Valero

La UIB ha posat en marxa una iniciativa que durarà tota la setmana: ‘Jo berén ciència’. Es farà cada dia a les deu del matí a la cafeteria de l’edifici de Son Lledó. És una activitat gratuïta i ha començat amb una xerrada sobre cinema i canvi climàtic, impartida per dues investigadores del Departament de Filologia Anglesa. Els altres dies s’oferiran xerrades sobre biologia, química, zoologia i educació. Tothom que vulgui berenar ciència, s’hi pot apuntar de franc aquí.

Calendari de xerrades

Dilluns, 21 de novembre: «Berenam cinema per a la fi del món», amb Katarzyna Paszkiewicz i Andrea Ruthven, professores de Filologia Anglesa de la UIB i investigadores del projecte de recerca “Cinema i Medi Ambient: Ecologies afectives a l’Antropocè”.

Dimarts, 22 de novembre: «Ets un fals prim?», amb Carmen García Ruano, investigadora predoctoral del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB, i Paula Oliver, catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular de la UIB.

Dimecres, 23 de novembre: «Som el que menjam, però sabem el que berenam?», amb  Cristina Reche, investigadora predoctoral del Departament de Química de la UIB.

Dijous, 24 de novembre: «Berenar antizoonòtic», amb Claudia Paredes, professora del Departament de Biologia de la UIB i investigadora del grup de recerca de Zoologia Aplicada i de la Conservació (ZAP) de la UIB.

Divendres, 25 de novembre: «Si al teu fill/a li costa parlar, això t’interessa», amb Daniel Adrover i Eva Aguilar, professors del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB i investigadors del Grup de Recerca en Desenvolupament, Educació i Llenguatge (I+DEL) de la UIB.

21/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris