societat

La UNED inaugura el curs d’enguany amb un 13% més d’alumnes

L'augment es dona per la crisi econòmica que s'està vivint per mor de la pandèmia


La Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) ha celebrat aquest divendres capvespre a Palma l’acte inaugural del curs 2020/2021. Enguany disposa d’un 13% més d’alumnes matriculats fins arribar als 4.058. Segons la UNED, aquest augment es dona per la crisi econòmica que s’està vivint per mor de la pandèmia.

En l’acte d’inaguració, celebrat al pati de la Misericòrdia s’han lliurat els diplomes als nous titulats i la lliçó inaugural ha estat a càrrec del confundador de Filmin, Jaume Ripoll. Enguany, els estudis que més alumnes tenen són Psicologia, Dret i Direcció d’Empreses.

La directora de la UNED a Balears, Judit Vega, ha recordat que, si les autoritats sanitàries obliguen a tancar els centres per la Covid, estan preparats per oferir les classes telemàticament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unes 50 persones celebren el Dia d’Europa sembrant més de 200 arbusts a Son Fuster Nou

Entre els participants han estat presents el batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica...

Un centenar de vehicles participa a Palma en una nova caravana contra la temporalitat abusiva a les administracions

La concentració ha tengut lloc a l'Escollera de Palma, just devora al port, amb pancartes i caretes crítiques amb els...

Més de 300 persones manifesten a Maó la seva solidaritat amb Colòmbia

Demanen que les autoritats d'aquest país escoltin el poble i que s'aturi la violència al carrer