media

La UNED i la UOC dissenyen una eina conjunta de formació en xarxa

El portal acosta l'aprenentatge en línia a tota la societat

La+UNED+i+la+UOC+dissenyen+una+eina+conjunta+de+formaci%C3%B3+en+xarxa

Per fer més fàcil aquest canvi, la Conferència de Rectors d’Espanya i el Ministeri d’Universitat han posat en marxa una plataforma amb continguts útils per a la formació en xarxa. Ha estat dissenyada per les dues universitats a distància amb més alumnes del país, la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Les universitats espanyoles estan buides. També les seus de les universitats a distància, avesades a rebre cada dia alumnes que necessiten tutories. Aquest fet ha obligat la UNED a posar en marxa una xarxa encara més àmplia de formació en línia.

Només a les Balears tenen més de 4.000 alumnes. El mateix passa amb la UOC, amb més de 2.700 alumnes a les Balears. Ambdues plataformes han dissenyat el portal ‘Connectats: la universitat a casa’, una eina creada per a acostar l’aprenentatge en línia a tota la societat.

És una mostra de solidaritat universitària que farà més fàcil la transició de l’ensenyament presencial a l’ensenyament en línia. La UNED, per la seva part, també ha ampliat els cursos que ofereix durant l’estat d’alarma obrint de nou la matrícula de cursos ja realitzats. Tot per fer que el confinament també tengui un caràcter formatiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992

Els ciutadans han donat suport a l'aposta d'IB3 com a servei públic de qualitat i proximitat amb la millor audiència...

IB3 us apropa les eucaristies de Setmana Santa a casa

Són un total de sis eucaristies, a través de la televisió i del web d'IB3

Google certifica que els illencs respecten el confinament

Per contra, han augmentat els desplaçaments a dins la zona residencial en més d'un 20%