media

La UNED i la UOC dissenyen una eina conjunta de formació en xarxa

El portal acosta l'aprenentatge en línia a tota la societat

La+UNED+i+la+UOC+dissenyen+una+eina+conjunta+de+formaci%C3%B3+en+xarxa

Per fer més fàcil aquest canvi, la Conferència de Rectors d’Espanya i el Ministeri d’Universitat han posat en marxa una plataforma amb continguts útils per a la formació en xarxa. Ha estat dissenyada per les dues universitats a distància amb més alumnes del país, la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Les universitats espanyoles estan buides. També les seus de les universitats a distància, avesades a rebre cada dia alumnes que necessiten tutories. Aquest fet ha obligat la UNED a posar en marxa una xarxa encara més àmplia de formació en línia.

Només a les Balears tenen més de 4.000 alumnes. El mateix passa amb la UOC, amb més de 2.700 alumnes a les Balears. Ambdues plataformes han dissenyat el portal ‘Connectats: la universitat a casa’, una eina creada per a acostar l’aprenentatge en línia a tota la societat.

És una mostra de solidaritat universitària que farà més fàcil la transició de l’ensenyament presencial a l’ensenyament en línia. La UNED, per la seva part, també ha ampliat els cursos que ofereix durant l’estat d’alarma obrint de nou la matrícula de cursos ja realitzats. Tot per fer que el confinament també tengui un caràcter formatiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Twitter recomana contrastar un tuit de Trump

És la primera vegada que la xarxa social assenyala contingut del president com a dubtós

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

La directora de l'emissora, Margalida Socias, explica a IB3 Ràdio, com han inclòs al seu flux de treball noves eines, com les xarxes socials i internet

La producció catalana ‘Merlí’ arriba IB3

Estrena el dilluns 18 de maig a les 22:15

El concert d’Antònia Font al Liceu de Barcelona, avui per IB3 Televisió

Tot seguit les actuacions de Tomeu Penya i Sopa de Cabra. Nit de Concerts a IB3 per tornar a gaudir...