economia

La Unió Europea estudiarà aquesta setmana ajudes pel sector turístic balear

Dimecres es presentaran les directrius per restablir el trànsit aeri

La+Uni%C3%B3+Europea+estudiar%C3%A0+aquesta+setmana+ajudes+pel+sector+tur%C3%ADstic+balear

Aquestes seran unes setmanes clau per aconseguir que la Unió Europea doni ajudes específiques per a la reactivació del sector turístic a les Illes Balears i les Canàries. Reunits avui al fòrum virtual Nueva Economia, la ministra de Turisme, Reyes Maroto, ha traslladat a Francina Armengol i al president canari, Ángel Victor Torres, que Brussel·les estudiarà aquesta setmana propostes d’actuació específiques per als dos arxipèlags en ser els mes afectats econòmicament per la crisi de la Covid-19.

Protocol europeu del trànsit aeri

També ha avançat que, dimecres, la Comissió Europea oferirà les seves recomanacions i directrius per recuperar la connectivitat aèria entre els països. En aquest sentit, Balears reclama que s’estableixin al més aviat possible corredors segurs amb els països emissors de turistes.

Allargar ERTOS

Tant les Illes Balears com les Canàries també insisteixen a poder allargar els expedients de regulació temporal d’ocupació més enllà del 30 de juny al sector turístic, almanco fins que sigui necessari.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

2020, l’any negre dels hotelers de les Illes: les pernoctacions es desplomen un 90%

Balears ha rebut 1.372.715 viatgers en 12 mesos, un 87,02% menys que l'any anterior. S'estima que aquest desembre hi havia...

Emprenedors obren negocis tot i la crisi

Ha obert una botiga amb productes de proximitat. La clientela, sobretot, gent del barri, del centre de la ciutat que prefereix comprar en petits negocis, que no pas a grans...

Creen una nova associació de restauradors per fer front a la crisi

AREMA destaca que les ajudes encara no són suficients per romandre oberts molt més temps