X

La vacunació sense cita repunta a les Illes

Només el Vacubús ha vaccinat 1.120 persones

01/12/2021

La vacunació sense cita repunta a les Illes

Són les 9 del dematí i ja hi ha una desena de persones fent coa per poder vacunar-se. Des d’ahir, el Vacubús es troba a l’aparcament del centre comercial Mercadona de Son Caliu i Salut i el consistori calvianer destaquen l’èxit d’aquesta nova ubicació.

Des que es va posar en marxa, el punt de vacunació mòbil ha vaccinat 1.120 persones a les diferents ubicacions que ha tengut. En només un dia, a Calvià, s’ha punxat l’antídot a 77 persones. Però la vacunació sense cita experimenta un repunt els darrers dies. A Son Dureta han passat d’una mitjana de 100 persones diàries a 275 només ahir. Des que es va iniciar la vacunació sense cita, el passat mes d’agost, han passat pels diferents punts de les Illes 29.076 persones.
Els que també han començat a rebre, en aquest cas la tercera dosi, són els professionals sanitaris. A Son Espases es va iniciar el passat divendres amb el personal de primera línia i ja han rebut la tercera punxada unes 800 persones. La previsió és poder vaccinar amb Moderna unes 1.500 persones diàries.

01/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris