X

La vaga mundial pel clima arranca amb una manifestació des de la plaça del Tub de Palma

El recorregut passarà per la Rambla, la plaça del Mercat, el passeig del Born, la plaça de la Reina i finalitzarà a la plaça de Cort

27/09/2019

La vaga mundial pel clima arranca amb una manifestació des de la plaça del Tub de Palma

La vaga estudiantil i de consum prevista per avui divendres comença a les 12h del migdia amb una marxa que arrencarà de la plaça del Tub de Palma. El recorregut passarà per la Rambla, la plaça del Mercat, el passeig del Born, la plaça de la Reina i finalitzarà a la plaça de Cort.

Des del seu compte de Twitter, Fridays for Future Mallorca han publicat “Avui volem marcar un punt d’inflexió en la trajectoria eco-social del nostre territori”. A més la plataforma ha volgut agrair a totes les persones que avui participaran de les mobilitzacions.

Les etiquetes més utilitzades a Twitter en relació a la convocatòria són #EmergenciaClimatica27S i #HuelgaMundialPorElClima, entre altres.

Aquesta setmana s’han convocat al voltant d’un centenar de manifestacions a les principals ciutats espanyoles, en el context de les mobilitzacions estudiantils contra la crisi climàtica a nivell mundial que culmina avui.

Aquesta vaga compta amb el suport de més de 300 entitats, que s’han adherit al manifest en contra del canvi climàtic. Un manifest al qual també s’hi han sumat un centenar d’escriptors.

https://twitter.com/ForMallorca/status/1177498286497783809


Si vols adherir-te al Manifest per la vaga mundial pel clima fes click aquí.
El canvi climàtic, en dades i gràfics. 

 

27/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris