X

La venda de cotxes de segona mà cau un 15% durant aquest mes de setembre a les Balears

També apugen els preus, un 7'3%. Una situació que fa que els usuaris aprofitin les fires per obtenir els millors descomptes

21/10/2023

La venda de cotxes de segona mà cau un 15%25 durant aquest mes de setembre a les Balears

La venda de cotxes i tot terrenys de segona mà cau un 15% durant aquest mes de setembre a l’arxipèlag, amb prop de 4 mil unitats venudes, segons dades de la patronal de concessionaris Faconauto. També pugen els preus, un 7’3%. Una situació que fa que els usuaris aprofitin les fires per obtenir els millors descomptes.

Les empreses de lloguer de cotxes tornen a celebrar les tradicionals fires de mercat d’ocasió, després que la cadena de producció del sector automobilístic s’ha començat a estabilitzar.

Aquest mes de setembre el preu mitjà dels vehicles d’ocasió ha tornat a pujar i la mitjana, a les Illes, supera els 20.000 euros, un 7,3 % més que fa just un any. Una situació que ha fet que siguin desenes les persones que hagin decidit aprofitar aquesta fira per aconseguir un preu més assequible.

A la fira s’exposen des d’aquest divendres i i fins diumenge devers 600 vehicles de tota mena i gamma; els més barats d’entre 7 i 8 mil euros, fins als de luxe, que arriben als 50.000 euros. Entre gener i setembre se n’han venut 40.600 unitats, segons dades de la patronal de concessionaris Faconauto.

21/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris