política

La verdor de l’aigua de Cala Blanca acabarà gràcies als diners de les places turístiques

Ciutadella destinarà 1,2 milions d'euros a millores en la majoria d'urbanitzacions


L’Ajuntament de Ciutadella aprofitarà els 1,2 milions d’euros de la regularització de places turístiques per iniciar millores en les urbanitzacions. Una de les actuacions destacades serà la instal·lació d’una bomba a la platja de Cala Blanca que permeti acabar amb el color verdós de l’aigua. Un fet que succeeix de manera recurrent per la proliferació de fitoplàncton a conseqüència de l’excés de nitrats per les altes temperatures.

També s’aprofitarà per fer altres actuacions a la zona com la millora de l’enllumenat. El cost total de les obres serà de 266.000 euros. De fet, s’intervindran en la majoria d’urbanitzacions, amb millores en la pavimentació o recuperació de zones verdes.

A més, s’impulsen dos projectes. El primer és la rehabilitació del Castell de Sant Nicolau, valorat en 75.000 euros, i que ja compta amb un projecte redactat. Ha de permetre obrir-lo i ubicar-hi una exposició en el seu interior.

De l’altra, de 15.500 euros, de la creació d’una ruta pel litoral, posant en valor la línia de costa que enllaça la ciutat amb les seves urbanitzacions. Porta per nom ‘Ciutadella mira a la mar’. Tot plegat amb l’objectiu de millorar el producte turístic. El consistori té ara tres mesos per redactar els projectes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Company qualifica les ajudes econòmiques anunciades per Armengol de ‘decorat’

El líder dels populars considera que el Govern autonòmic té la capacitat de destinar més pressupost per ajudar els sectors...

El PP demana més vacunes al govern central

Segons el president dels populars, Biel Company, les Illes són la comunitat que en rep manco dosis

Calvià aprova un pressupost de 98 milions d’euros per a l’any 2021

Un dels projectes destacats per aquest any és una promoció de 99 habitatges públics que es farà a Santa Ponça

El Govern assegura que les Illes encara tenen capacitat d’ampliació de llits d’UCI

Aquest dijous s'han reunit amb els màxims responsables dels hospitals públics de les Balears