SOCIETAT

La zona vermella pintada de blau que encareix l’aparcament causa confusió a Ciutadella

Al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars


Confusió a Ciutadella per la doble tarifa de la zona blava d’aparcament. Tot i que fa 5 anys que es cobren tarifes diferents segons la plaça on s’estacioni, l’Ajuntament reconeix, ara, que el fet que no hi hagi cap senyal que distingeixi la tarifa cara de la barata ha generat més d’una multa. Per clarificar-ne la situació, al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars.

A l’ordenança municipal es diferencien dues zones tarifàries, però al carrer no hi ha cap senyal que les distingeixi. Tampoc els parquímetres no alerten dels dos preus, l’únic que indica si estàs pagant l’aparcament car o barat és un adhesiu dels parquímetres. P blava: tarifa barata, P vermella: tarifa cara.

Tot i els escarafalls que fan molts ciutadellencs, les dues tarifes d’aparcament coexisteixen a la ciutat des de fa 5 anys. L’avaria recent d’uns parquímetres, però, ha obligat alguns conductors a pagar per error a la màquina equivocada, deixant un rastre de multes que han fet que l’ajuntament reconegui la manca de senyalització.

L’Ajuntament reconeix que hi ha màquines que estan avariades i els hi donen problema en pagar amb targeta. Si els afectats que posin el tíquet a una màquina avariada són multats, des del consistori els llevaran la sanció si recorren.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |