societat

La zona vermella pintada de blau que encareix l’aparcament causa confusió a Ciutadella

Al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars

La+zona+vermella+pintada+de+blau+que+encareix+l%27aparcament+causa+confusi%C3%B3+a+Ciutadella

Confusió a Ciutadella per la doble tarifa de la zona blava d’aparcament. Tot i que fa 5 anys que es cobren tarifes diferents segons la plaça on s’estacioni, l’Ajuntament reconeix, ara, que el fet que no hi hagi cap senyal que distingeixi la tarifa cara de la barata ha generat més d’una multa. Per clarificar-ne la situació, al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars.

A l’ordenança municipal es diferencien dues zones tarifàries, però al carrer no hi ha cap senyal que les distingeixi. Tampoc els parquímetres no alerten dels dos preus, l’únic que indica si estàs pagant l’aparcament car o barat és un adhesiu dels parquímetres. P blava: tarifa barata, P vermella: tarifa cara.

Tot i els escarafalls que fan molts ciutadellencs, les dues tarifes d’aparcament coexisteixen a la ciutat des de fa 5 anys. L’avaria recent d’uns parquímetres, però, ha obligat alguns conductors a pagar per error a la màquina equivocada, deixant un rastre de multes que han fet que l’ajuntament reconegui la manca de senyalització.

L’Ajuntament reconeix que hi ha màquines que estan avariades i els hi donen problema en pagar amb targeta. Si els afectats que posin el tíquet a una màquina avariada són multats, des del consistori els llevaran la sanció si recorren.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Lola 11/06/2020

    No solo el descontrol, poca información y limitación. También decir que es una vergüenza que en el momento que vivimos se pague desde el dia 2 de junio la tarifa mas alta, Como si fuera temporada alta. Como permite el ayuntamiento, sabiendo que otras ciudades de españa ni siquiera se cobra zona azul, por solidaridad.

Cercador |


més contingut relacionat

Estellencs i Banyalbufar demanen mesures contundents contra la massificació de motos a la carretera

Un motorista de trenta anys es troba en estat greu després de caure per unes marjades a la font de...

Porto Cristo celebra les festes del Carme

Tomeu Penya ofereix un concert marcat per les mesures de seguretat contra la COVID-19

Primeres cancel·lacions d’esdeveniments per mor del decret de sancions

La norma preveu multes de fins a 600.000 euros per comercialitzar festes il·legals i multes pels que hi participin

Els restauradors de Platja de Palma prenen mesures per evitar les aglomeracions

Instal·lar catifes a l'entrada dels locals per desinfectar el calçat o delimitar l'espai amb cintes per controlar els accessos són...