societat

La zona vermella pintada de blau que encareix l’aparcament causa confusió a Ciutadella

Al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars

La+zona+vermella+pintada+de+blau+que+encareix+l%27aparcament+causa+confusi%C3%B3+a+Ciutadella

Confusió a Ciutadella per la doble tarifa de la zona blava d’aparcament. Tot i que fa 5 anys que es cobren tarifes diferents segons la plaça on s’estacioni, l’Ajuntament reconeix, ara, que el fet que no hi hagi cap senyal que distingeixi la tarifa cara de la barata ha generat més d’una multa. Per clarificar-ne la situació, al juliol es repintaran de color vermell els aparcaments més cars.

A l’ordenança municipal es diferencien dues zones tarifàries, però al carrer no hi ha cap senyal que les distingeixi. Tampoc els parquímetres no alerten dels dos preus, l’únic que indica si estàs pagant l’aparcament car o barat és un adhesiu dels parquímetres. P blava: tarifa barata, P vermella: tarifa cara.

Tot i els escarafalls que fan molts ciutadellencs, les dues tarifes d’aparcament coexisteixen a la ciutat des de fa 5 anys. L’avaria recent d’uns parquímetres, però, ha obligat alguns conductors a pagar per error a la màquina equivocada, deixant un rastre de multes que han fet que l’ajuntament reconegui la manca de senyalització.

L’Ajuntament reconeix que hi ha màquines que estan avariades i els hi donen problema en pagar amb targeta. Si els afectats que posin el tíquet a una màquina avariada són multats, des del consistori els llevaran la sanció si recorren.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Lola 11/06/2020

    No solo el descontrol, poca información y limitación. También decir que es una vergüenza que en el momento que vivimos se pague desde el dia 2 de junio la tarifa mas alta, Como si fuera temporada alta. Como permite el ayuntamiento, sabiendo que otras ciudades de españa ni siquiera se cobra zona azul, por solidaridad.

Cercador |


més contingut relacionat

A Son Sant Joan, tothom arriba amb PCR

Se l'han de fer tots els passatgers procedents de països de risc, que són la majoria d'Europa

El mercat de Santa Maria creix, però segueix amb més de la meitat de parades tancades

Per precaució, l'ajuntament encara no ha arribat al 75 per cent de parades obertes que permet el Govern

Baixen els contagis a les Balears per tercera setmana consecutiva

També davallen els hospitalitzats per COVID-19

Cribratge massiu de Covid-19 entre els professionals sanitaris

Fins al moment ja s'ha fet la PCR a 1.570 professionals, dels quals 30 han donat positiu (un 1,9%) i a 67 se'ls ha detectat la presència d'anticossos en sang...