X

L’accés als polígons de Santa Maria i Consell des de l’autopista pacifica el trànsit de dins el poble

Els Ajunaments volen que en un futur es prohibeixi que els camions passin per dins els nuclis urbans

24/03/2021

L’accés als polígons de Santa Maria i Consell des de l’autopista pacifica el trànsit de dins el poble

Maria Antònia Buades

Els veïnats de Santa Maria ja han notat que hi ha manco trànsit per la carretera que passa per la plaça dels Hostals, en el centre del poble, des que es va obrir l’accés directe des de l’autopista d’Inca cap als polígons industrials de Son Llaüt i Consell. La zona s’ha pacificat, però encara hi ha actuacions pendents, que permetran eliminar que hi circulin camions.
La diferència, però, no ha estat tant com es pensaven, part del problema es deu al fet que no s’han actualitzat les rutes dels sistemes digitals, com els GPS, per poder accedir als polígons, i molts transportistes continuen circulant per l’antiga carretera de Palma. L’Ajuntament ja ha demanat a Google Maps, que actualitzi les rutes. A més, els accessos es varen obrir fa només 20 dies, i molta gent, encara no s’ha avesat al canvi.
L’accés des de l’autopista ha estat una primera actuació per pacificar el trànsit dins la zona urbana. Queden pendents les construccions de dues rotondes per redirigir i ordenar la circulació de la plaça dels Hostals.

24/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris