L’actitud no basta a la UD Eivissa per sumar de tres a Lugo

El conjunt de Lucas Alcaraz empata contra un rival directe (0-0) i continua enfonsat a la classificació

05/02/2023

8

La UD Eivissa ha mostrat ganes davant el Lugo, però no han estat suficients ni per marcar (0-0) ni per sumar tres punts i començar una reacció molt necessària amb vista a la permanència. Els homes de Lucas Alcaraz han tengut ocasions, però el pes del partit ha estat per als locals, que han posat a prova el porter Fuzato fins a la darrera jugada del partit.

Hi havia molt en joc per al Lugo i la UD Eivissa i ha quedat clar ben aviat. Els dos equips han jugat molt fort als primers minuts i, a més, han volgut generar ocasions jugant en llarg. L’ocasió més clara del primer temps ha arribat al minut 23. Avilés penja la pilota al segon pal i Barreiro intenta una xilena. Però és Cuéllar qui aconsegueix rematar i posa a prova Fuzato. El porter brasiler treu una bona mà per enviar la pilota a córner. També ho ha intentat l’Eivissa, però la rematada d’Escobar ha acabat a les mans del porter local.  Just abans del descans, el Lugo ha reclamat penal per mans dins l’àrea, però la jugada havia quedat anul·lada prèviament.

El conjunt gallec ha sortit dels vestidors mossegant i Fuzato ha estat providencial per als blau cel a l’inici del segon temps. Moyano agafa una pilota morta a la frontal de l’àrea, xuta i atura el porter. Cinc minuts més tard, Avilés centra i Moyano, amb una gran rematada de cap, obliga el porter a ficar una mà miraculosa per enviar la pilota al travesser. Patia molt la UD, però Lucas Alcaraz no movia la banqueta.

Després d’uns minuts amb el joc aturat per un cop al cap de Barreiro, el conjunt pitiús ha tengut una ocasió a pilota aturada després de la falta de Pirri sobre Ekain. El llançament de Bogusz surt desviat per poc.  El Lugo ha continuat generant perill per mitjà de Moyano, que en un xut creuat s’ha tornat a topar amb Fuzato. Al minut 72, Lucas Alcaraz ha donat entrada a Nolito per Suleiman. També ha canviat Kaxe i ha apostat per Julis. Els canvis han fet despertar l’Eivissa per un moment i els pitiüsos han jugat més dins camp contrari.  Novament, però, és Moyano qui torna a crear perill. El futbolista del Lugo sorteja dos jugadors dins l’àrea i només Fuzato el priva de marcar un dels gols de la jornada. Ekain ha abandonat el terreny de joc i ha entrat Alarcón, però l’Eivissa no ha pogut evitar així la instistència del Lugo. Els gallecs han duit el pes del partit als darrers minuts i Señé ha estat a punt de marcar el gol de la victòria a la darrera jugada del partit. Per sort dels blau cel, ha tornat a aparèixer Fuzato.

La UD Eivissa continua enfonsada a la classificació de Segona Divisió, amb 18 punts. La permanència és a 9 punts.