política

L’actriu Cati Solivellas serà delegada de Cultura i l’advocada María Durán directora de l’IBDona

Aquest divendres el govern ha nomenat els 11 directors generals

L%27actriu+Cati+Solivellas+ser%C3%A0+delegada+de+Cultura+i+l%27advocada+Mar%C3%ADa+Dur%C3%A1n+directora+de+l%27IBDona

Són 11 els directors generals que el govern ha nomenat avui. A la Conselleria de Transició Energètica, dirigida per Podem, Julio Batle és el nou director general de Política Industrial; i Miguel Piñol de Comerç. El departament d’Agricultura, també en mans de la formació morada, ha fitxat dos membres de MÉS per Mallorca. Un d’ells és l’exsecretari general d’Unió de Pagesos, Biel Torrens, com a director general d’Agricultura. L’altre, Joan Mercant, que continuarà com a responsable de Pesca i Medi Marí.

A la Conselleria d’Afers Socials, gestionada pels ecosobiranistes, Gori Molina és el director general d’Atenció a la Dependència i Laura Celià de Cooperació. L’altra cartera de MÉS, Medi Ambient, nomena Llorenç Mas com a director general d’Espais Naturals.

A l’àrea de Presidència, dirigida pel Partit Socialista, es designa l’actriu Catalina Solivellas com a delegada de Cultura i l’advocada María Durán com a responsable de l’Institut Balear de la Dona. A la Conselleria d’Hisenda, també dels socialistes, Joan Ignasi Morey és el nou director general de Pressuposts. Al departament d’Educació, Beatriu Defior, cap de la Política Lingüística. La cartera d’Administracions Públiques, també gestionada pel PSIB-PSOE, fitxa Marc Andreu Herrera com a director general de Memòria Democràtica i Mariana Crespí de Transparència i Bon Govern.

Queden pendents més nomenaments per acabar de completar l’organigrama del Govern. Entre ells els directors generals de Coordinació i el de Drets i Diversitat. També el de l’històric dirigent del PSM, Mateu Morro, a la conselleria d’Agricultura; i el de Guillem Rosselló com a gerent d’ABAQUA.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un 60% de catalans suspenen la gestió de la Generalitat

Dona una valoració de 4,65 punts sobre 10 a la gestió del Govern català

Bel Oliver continua com a Secretària d’Estat de Turisme

Va accedir al càrrec el juny del 2018, amb l'anterior Govern de Sánchez

L’executiu balear demanarà la declaració de zona greument afectada

Els ajuntaments de les Illes afectats valoren els danys que ha deixat al seu pas la borrasca

Els socialistes eivissencs voten demà l’executiva que liderarà Marí Ribas

Hi assistiran Francina Armengol i Santos Cerdán, secretari de Coordinació Territorial de la direcció estatal del PSOE