X

L’adéu de The Prussians

Els mallorquins s'acomiaden del seu públic aquest divendres amb un concert a la sala Es Gremi a Palma

14/03/2024

L’adéu de The Prussians

La manca de perspectives de futur i una indústria musical que els ha deixat de banda han precipitat el final de The Prussians. El grup mallorquí creat fa 15 anys s’acomiada del seu públic demà divendres. Serà amb un concert molt especial en què els acompanyaran L.A. en solitari, i Guille Wheel and the Waves. Una vetlada que serà també una festa i que es tancarà amb la sessió del discjòquei de Paco Colombàs.

The Prussians posa així el punt final a una carrera prometedora que va enlairar l’any 2014 amb la publicació del seu primer disc Mul mul’. Un treball que els va obrir les portes de festivals d’àmbit nacional i un futur que semblava ple d’èxits. La realitat, però, assegura Dominic Masso, impulsor i cantant del grup, ha estat que, amb el pas dels anys, la indústria ha tancat les portes als grups independents per centrar-se en els artistes de consum ràpid.

En la seva lluita han publicat diversos EPs i uns altres 2 discos. El darrer va ser Mantra’ (2021). Ara, com si d’una empresa es tractàs, diu Masso, han decidit deixar-ho córrer. El motiu: no s’han complert els objectius establerts.

Els mallorquins s’acomiadaran a la sala Es Gremi, a Palma, amb un concert en el qual repassaran tota la seva discografia. Un exercici nostàlgic i necessari per dir adeu als seguidors de The Prussians, un grup que deixa una empremta impossible d’esborrar en la música feta des de les Illes.

14/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris