X

L’administrador concursal auditarà els comptes de la fallida càrnia Madruga

Els treballadors que no s'han donat de baixa voluntàriament esperen la tramitació del concurs per cobrar les liquidacions pendents

21/03/2023

Redacció

Madruga tenia uns 80 treballadors en el moment del tancament, dia 23 del passat febrer. Uns treballadors que durant dues setmanes acudiren al seu lloc de feina, a les antigues instal·lacions d’embotits Estrany. Però no hi havia pràcticament activitat. Així fins que el grup format per tres empreses va fer públic que havia sol·licitat el concurs de creditors: “Ara s’haurà de veure si els comptes són realment els que ha declarat l’empresa i segons quina sigui la situació, o bé es farà un pla de pagament acordat a proveïdors i treballadors, o bé es dissoldrà l’empresa”, ha explicat Iván Bellod, advocat dels treballadors.

Una part de la plantilla ha optat per donar-se de baixa voluntàriament i cercar una altra feina. Altres, al voltant de 50, esperen la tramitació del concurs: “esperen a ca seva la carta d’acomiadament, però clar, aquestes famílies tendran manca de liquiditat”, afegeix Anna María Atanasovoca, l’altra advocada que du el cas.

El tancament de Madruga afecta un bon nombre d’empreses del sector i deutes milionaris, segons han expressat algunes fonts a IB3. Entre els afectats hi ha algunes carnisseries d’una desena de supermercats BIPBIP, que tenien llogat el servei amb Madruga. Ho han pogut reconduir, han dit fora de càmera.


Un centenar de treballadors i diversos proveïdors, afectats pel tancament de l’empresa càrnia Madruga a Inca

21/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris