X

L’advocat defensor considera desproporcionada la presó per als joves acusats d’agredir el policia de Porreres

L'Ajuntament de Porreres ha emès un comunicat signat per tots els partits amb representació al Consistori, en què fa una crida a la calma, la convivència i la cohesió social

23/09/2022

L’advocat defensor considera desproporcionada la presó per als joves acusats d’agredir el policia de Porreres

Redacció

Llarga jornada als jutjats de Manacor aquest dijous. Els tres detinguts majors d’edat arribaven a les cinc de l’horabaixa, però les declaracions s’allargaren fins passada la mitjanit. I devers les 02.30 hores, se’ls notificava a tots tres la decisió de la jutgessa: presó comunicada i sense fiança per a dos d’ells, i eludible sota fiança de 3.000 euros per al tercer.

Unes mesures que el seu advocat qualifica de desproporcionades. s’ha mostrat sorprès perquè cap d’ells no té antecedents, tenen arrelament a Mallorca i no existeix risc de fugida. Tots 3 varen mantenir davant la jutgessa la seva versió, totalment contrària de la de l’agent i la resta de participants a la festa.

Segons l’adovcat, els acusats diuen que tot es va iniciar perquè un altre jove, que no és cap dels sis implicats, va ser qui molestava la menor. I quan aquest jove se’n va anar, va ser quan va venir el cap de la Policia Local, vestit de paisà, molt alterat i sense identificar-se, i que tot va desencadenar en una brega a la qual participaren coneguts de l’agent, i com a resposta, ells també copejaren. Però la jutgessa no els va donar credibilitat i han passat la seva primera nit a la presó.

El seu advocat prepara els recursos, mentre que aquest divendres matí ja s’ha abonat el pagament de la fiança imposada a un d’ells.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Porreres ha emès un comunicat signat per tots els partits amb representació al Consistori, fent una crida a la calma, la convivència i la cohesió social.

23/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris