menorca

L’aerolínia canària Binter tornarà a operar en les connexions de Balears i la península a partir de l’1 de juliol

La companyia assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries


La companyia aèria Binter ha informat que, a partir del pròxim 1 de juliol, tornarà a operar totes les connexions aèries que realitzava amb destinacions nacionals, entre elles les de Mallorca amb les Illes Canàries.

Les noves condicions propiciades per la millora del context sanitari de la Covid-19 han fet prendre aquesta decisió a la companyia, que assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries a totes les fases del procés del vol, segons les directrius marcades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), com és l’obligatorietat de viatjar amb màscara que cobreixi nas i boca.

Algunes de les mesures a destacar per garantir a seguretat sanitària a bord dels avions són la realització d’un procés d’embarcament escalonat, el repartiment de tovalloles hidroalcohòliques a tots els clients o l’eliminació del servei a bord per reduir la manipulació de materials. A més s’han reforçat els sistemes de neteja, afegint noves desinfeccions per assegurar una higienització exhaustiva de la flota, obertures de portes entre escales per aconseguir una renovació extra d’aire a l’instant, etc.

Aquests vols es realitzaran a bord dels avions Embraer E195-E2 de l’aerolínia. L’aerolínia canària assegura que la seva configuració de dos seients per cada costat i amb més espai entre files fan que el passatger pugui disposar de més espai personal. A més, van equipats amb uns filtres HEPA que, segons diu la companyia, filtren el 99,9% dels patògens i garanteixen la qualitat de l’aire en cabina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els examinands menorquins han respectat les mesures de prevenció de la Covid sense incidències

Dels 445 alumnes que han participat, 228 han fet les proves a Maó i 217 a Ciutadella

Astilleros Llompart sospita d’irregularitats en la concessió del varador de Ciutadella

Avisa de dur Ports als tribunals si accepta la proposta de la família de l'empresari Díaz Ferran, que ofereix el...

Menorca recupera un segle de documentació de totes les empreses que han fonamentat la seva indústria

Els primers documents oficials daten del 1919, moment històric molt marcat per la grip espanyola