menorca

L’aerolínia canària Binter tornarà a operar en les connexions de Balears i la península a partir de l’1 de juliol

La companyia assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries


La companyia aèria Binter ha informat que, a partir del pròxim 1 de juliol, tornarà a operar totes les connexions aèries que realitzava amb destinacions nacionals, entre elles les de Mallorca amb les Illes Canàries.

Les noves condicions propiciades per la millora del context sanitari de la Covid-19 han fet prendre aquesta decisió a la companyia, que assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries a totes les fases del procés del vol, segons les directrius marcades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), com és l’obligatorietat de viatjar amb màscara que cobreixi nas i boca.

Algunes de les mesures a destacar per garantir a seguretat sanitària a bord dels avions són la realització d’un procés d’embarcament escalonat, el repartiment de tovalloles hidroalcohòliques a tots els clients o l’eliminació del servei a bord per reduir la manipulació de materials. A més s’han reforçat els sistemes de neteja, afegint noves desinfeccions per assegurar una higienització exhaustiva de la flota, obertures de portes entre escales per aconseguir una renovació extra d’aire a l’instant, etc.

Aquests vols es realitzaran a bord dels avions Embraer E195-E2 de l’aerolínia. L’aerolínia canària assegura que la seva configuració de dos seients per cada costat i amb més espai entre files fan que el passatger pugui disposar de més espai personal. A més, van equipats amb uns filtres HEPA que, segons diu la companyia, filtren el 99,9% dels patògens i garanteixen la qualitat de l’aire en cabina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El GOB Menorca adverteix que quan bufa vent del nord l’aire de Maó empitjora pel fumeral de la central tèrmica

L'entitat reclama que quan es produeixi aquest fenomen es triïn formes de producció d'electricitat manco contaminants

La restauració de Menorca rebutja poder obrir els interiors només fins a les 17.00h

Poden obrir al 30% de la seva capacitat i amb un màxim de quatre persones per taula

El Govern s’oposa als plans de Red Eléctrica de posposar cinc anys el segon cable submarí amb Menorca

L'enllaç, que havia de garantir el subministrament energètic de l'illa en cas d'avaria, no s'instal·larà abans de 2026