societat

L’Aeroport de Palma, cada cop més desert

Hem pogut parlar amb alguns dels passatgers que han arribat aquest dimarts

L%27Aeroport+de+Palma%2C+cada+cop+m%C3%A9s+desert

Arriben tants pocs passatgers a Son Santjoan que a la zona d’arribades només queden operatives dues portes. Aquesta no ha estat la única reestructuració que s’ha fet a l’Aeroport de Palma per mor de la davallada d’activitat arran de la crisi del COVID-19. A la zona de sortides s’han tancat els dos controls de seguretat situats a la planta quarta. Per ara només es pot accedir a les portes d’embarcament pel punt de control interilles, el mòdul B. A mes, seguint les ordres del Ministeri només queden oberts els mòduls B i D, i aquest darrer podria tancar durant els propers dies.

Cada vegada s’enlairen manco avions i n’aterren també manco. Avui dimarts hi havia previstos 30 vols i d’aquests només se n’han operat uns 14, la majoria durant l’horabaixa.

Alguns dels passatgers que han arribat aquest dimarts, la majoria residents que no havien pogut tornar a casa degut a les cancel·lacions massives de vols expliquen que després d’un llarg viatge i moltes escales, tenien moltes ganes de retrobar-se amb els seus. Ni les mascaretes ni els guants han impedit les abraçades.

Al conjunt dels aeroports espanyols s’han reduït els vols en un 82%, un fet insòlit que contrasta amb la imatge de just fa un any. Al gràfic es pot comprovar com el trànsit aeri del 24 de març de 2020, contrasta amb la imatge de fa un any, on les Balears queden diluïdes entre un nigul d’avions.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Primera víctima mortal a Menorca per coronavirus

Dos positius entre els agents de la Policia Local de Maó

SIMEBAL denuncia les condicions precàries dels professionals per combatre el coronavirus

Alguns sanitaris han recorregut a bosses de fems per a fer-se vestits de protecció contra el COVID-19

1.069 persones amb Covid-19 a les Illes

La dada positiva és que ja s'han donat 111 altes definitives

Juaneda Miramar atén pacients amb Covid-19 des de fa 13 dies

Quan va entrar en vigor l'estat d'alarma, el grup va atendre la petició de suport de la Creu Roja