mallorca

Son Sant Joan tanca el mes de novembre amb un 80% menys de passatgers

El número de moviments d'avions també disminueix un 60% respecte l'any passat


L’aeroport de Son Sant Joan, a Palma, va tancar el mes de novembre amb 198.580 passatgers, un 80,2% menys que en el mateix mes de l’any passat, registrant un total de 3.478 moviments de aeronaus (un 60,5% menys).

A nivell nacional, els aeroports de la xarxa d’Aena van tancar el mes de novembre amb un total de 2,9 milions de passatgers, un 84,1% menys que en 2019.

A més es van registrar un total de 72.906 moviments d’aeronaus (un 55,8% menys) i 77.289 tones de mercaderies (un 25,1% menys). El descens del trànsit de passatgers ha continuat aquest mes degut a les noves restriccions a la mobilitat tant a Espanya com en la resta del món provocades per la nova propagació de la Covid-19.

Segons Aena, de la xifra total de passatgers registrada al novembre, 2,8 milions van correspondre a passatgers comercials, dels quals 1,7 milions van viatjar en vols nacionals, un 73,3% menys que al novembre de 2019, i 1,1 milions ho van fer en rutes internacionals, un 90,2% menys.

En el que va d’any, s’han mogut pels aeroports espanyols un total de 72,2 milions de passatgers, la qual cosa suposa un 71,9% menys que fins a novembre d’un any abans. Els descensos han estat generalitzats en tots els aeroports.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Pollença tendrà tres noves rotondes abans d’acabar l’any

Serviran per incrementar la seguretat dels conductors i per embellir les entrades del municipi

Mallora es vol consolidar a FITUR com una destinació prioritària per al mercat nacional

L'illa es promocionarà com una destinació MICE, esportiva, cultural i oberta durant tot l'any

Turisme de luxe, un valor a l’alça a Mallorca

Les immobiliàries asseguren que les previsions per a aquesta temporada són encara millors que a l'anterior

Llum verda a la nova depuradora de Can Picafort

L'Ajuntament murer va presentar un recurs contra la negativa de Santa Margalida d'instal·lar aquesta infraestructura al seu municipi