X

L’aeroport d’Eivissa recupera la normalitat

44 vols varen ser cancel·lats ahir per l'avaria a un avió que va bloquejar la pista durant 4 hores

17/09/2023

L’aeroport d’Eivissa recupera la normalitat

Esther De Miguel

Tot i que AENA dona per normalitzada la situació a l’aroport d’Eivissa, tots els vols que han sortit avui d’Eivissa han presentat retards, això sí, poc importants, d’una mitja hora. Finalment ahir un total de 44 vols varen ser cancel·lats. Les companyies varen recol·locar els passatgers en vols que surten avui, demà o fins i tot dimarts. A més 14 vols que havien d’arribar a l’illa varen haver de ser desviats a Palma. I per descomptat tots els vols de la jornada programats a partir de les tres que no varen ser cancel·lats varen patir importants retards, alguns de fins a cinc hores.

A les tres de l’horabaixa aquest avió de la companyia Lufthansa i procedent de Frankfurt aterrava a Eivissa. Dues de les rodes pneumàtiques es varen punxar i la nau va quedar aturada en meitat de la pista. Els passatgers foren evacuats, cap d’ells ferits. Bombers, Guàrdia Civil i mecànics d’AENA s’atracaren ràpidament a la zona. Varen ser necessàries quatre hores per tal de canviar les rodes i retirar l’aeronau de la pista. Quatre hores en les que la situació a la terminal va ser de caos absolut.

21 vols d’arribada i 23 de sortida eren cancel·lats i la resta presentaven retards en una jornada amb 312 vols programats. A les finestretes de les companyies aèries, llargues cues per rebre una sol·lució o una indemnització

A les set de l’horabaixa es restablia el trànsit aeri i poc a poc la terminal recuperava la normalitat.

17/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris