X

L’aeroport d’Eivissa reprèn la setmana que ve vols amb Alemanya, Holanda, Sevilla i València

La companyia Air Nostrum també reforçarà els vols entre Eivissa i Mallorca

10/06/2020

L’aeroport d’Eivissa reprèn la setmana que ve vols amb Alemanya, Holanda, Sevilla i València

La setmana que ve algunes companyies reprenen els vols internacionals amb l’aeroport d’Eivissa. Per exemple, el 17 de juny Eurowings connectarà amb la ciutat alemanya de Düsseldorf, el 18 de juny Transavia amb Amsterdam, el 20 de juny Lufthansa amb Frankfurt i el dia 21 Ryanair enllaça amb Barcelona, Madrid, Sevilla i València. També es reprenen els vols amb Suïssa. Swiss i Edelweiss volaran a Ginebra i Zuric a partir de la setmana que ve. Així ho assegura el compte de Twitter Aero Ibiza. Al web de Ryanair també es poden comprar, per a finals de la setmana que ve, vols a Bolonya, Marsella i Milà.

Air Nostrum també ha anunciat al seu compte de Twitter el reforç dels vols entre Eivissa i Mallorca en aquesta segona quinzena de juny amb dues noves freqüències els dissabtes i els diumenges, dies en els quals operaran cinc vols per sentit. Recordem que, per enguany, hi havia programada una ruta directa entre Eivissa i Menorca que de moment s’ha cancel·lat.

A banda dels vols que reinicia Ryanair el 21 de juny amb Barcelona, Madrid, Sevilla i València i els aeroports internacionals de Marsella, Bolonya i Milà, el 22 s’hi afegiran Manchester i Roma i el 23 Màlaga. El 25 de juny comença un enllaç amb Viena. La resta de connexions amb Birmingham, Bristol, Midlands de l’est, Edimburg, Glasgow, Leeds, Liverpool, Londres, Eindhoven, Düsseldorf, Frankfurt, Bèlgica, Dublín, Pisa, Torí i Venècia seran a partir dels primers dies de juliol, segons la informació que se’n desprèn del seu web.

Air Nostrum reprendrà els vols a Alacant i a València el pròxim primer de juliol. Entre el primer de juliol i el 13 de setembre, la companyia operarà vols entre Eivissa i Alacant tres dies a la setmana, els divendres, dissabtes i diumenges. A partir de setembre, la connexió es farà només els dissabtes. Eivissa i València tendran un vol diari amb aquesta companyia fins al 30 de setembre.

A més del vol amb Amsterdam que inicia Transavia la setmana que ve, aquesta companyia també connectarà amb Rotterdam el 25 de juny i amb Eindhoven i París el 26 de juny. També té previst un enllaç amb Montpeller a partir del 7 de juliol.

British Airways també torna a operar al juliol amb l’aeroport d’Eivissa, amb un 38 per cent de les seves operacions inicialment previstes, segons informa el Twitter d’Aero Ibiza. A partir de juliol opera amb Londres i a l’agost amb Manchester.

Segons ha informat Vueling, a partir de mitjans de juny connectarà l’aeroport d’Eivissa amb 14 destinacions. A banda de amb Barcelona i Madrid, hi haurà vols a Bilbao, Alacant, Sevilla, València, Màlaga, Granada, Santiago, Saragossa, Roma, Milà, París i Amsterdam, amb una programació inferior a la d’altres anys. Al seu web es poden comprar bitllets des d’Eivissa per anar a Bilbao a partir del 14 de juny, a Santiago el 23, a Granada i Milà el 25, a Lisboa el 22 o a París el 24.

Volotea també ha anunciat noves rutes amb Eivissa, com Alacant, Granada, Santiago o Saragossa, totes a partir de juliol. Segons la informació que ofereix al seu web, també manté rutes amb Astúries i Bilbao a partir del 26 de juny i amb Santander el 8 de juliol. S’ha de dir que aquesta companyia oferia ja, per a mitjans de juny, vols per exemple amb Oviedo que ha acabat cancel·lant.

Air France també ha anunciat la represa d’operacions entre Eivissa i París amb una connexió setmanal els dissabtes a partir del 27 de juny.

Amb Suïssa, a banda de les connexions que ofereixen Swiss i Edelweiss a partir de mitjans de juny, Easyjet volarà a Ginebra i Basilea a partir del 4 de juliol, segons Aero Ibiza.

10/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT