X

L’AETIB destina 786.000 euros a projectes per desestacionalitzar el turisme

33 activitats esportives, culturals i gastronòmiques celebrades entre gener i maig

08/08/2018

L’AETIB destina 786.000 euros a projectes per desestacionalitzar el turisme

La Conselleria de Turisme ha destinat més de 780.000 euros a patrocinar una trentena d’activitats turístiques de gener a maig; és a dir, fora de la temporada alta. Projectes culturals, esportius i gastronòmics que, segons el Govern, han de tenir continuïtat per donar més valor a les Illes com a destinació turística.

30 de les 33 empreses que han rebut part d’aquest patrocini són privades. Asseguren que això els ajuda a tirar endavant els projectes i, alhora, a augmentar-ne l’impacte econòmic. Un exemple, el Mallorca Live Festival, celebrat al maig i on gairebé la meitat dels assistents arribaren de fora de l’illa. El seu director, Álvaro Martínez, ha assegurat, a més, que el festival de música va deixar 3,6 milions d’euros.

Un altre dels projectes patrocinats és Fira d’Hostaleria i Restauració, que situa les Illes, diuen els seus responsables, dins el mapa dels professionals del sector i que atreu, segons els seus responsables, un turisme de més qualitat.

La convocatòria per patrocinar aquest tipus d’esdeveniments va rebre, enguany, el doble de sol·licituds dels projectes que, finalment, s’han pogut patrocinar.

08/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT