societat

L’Agrupació Sindical de la Policia Local de Menorca manté el rebuig a reforçar les festes patronals

Troba insuficient el compromís dels ajuntaments de pagar en un termini màxim d'un mes i mig


L’Agrupació Sindical de la Policia Local de Menorca troba insuficient el compromís dels ajuntaments de pagar en un mes i mig la retribució per reforçar el dispositiu de seguretat de les festes patronals. Així ho traslladaran als agents en l’assemblea general convocada per avui capvespre, on s’ha de decidir si mantenen la negativa de participar a Sant Joan, d’aquí a dues setmanes, i la resta de festes.

L’Ajuntament de Ciutadella va aprobar ahir el conveni que recull les millores reclamades pels agents. A més de pagar en un termini d’un mes i mig també es contempla que els agents cobrin segons les condicions que tenen en el municipi en el qual treballen i no pas per un preu fix com fins ara. Aquest conveni té una durada de dos anys i està previst que el signin tots els consistoris. Amb aquest acord, la batlessa, Joana Gomila dóna per resolt aquest conflicte. Tot i que n’hi ha un altre sobre la taula. Es tracta de la negativa dels policies de Ciutadella de fer hores extres. Una demanda que s’està negociant a hores d’ara i que, segons la batlessa, permet als policies locals de Ciutadella pressionar per impedir l’arribada de reforços d’altres pobles.

Gomila sosté que es troba en funcions i que, per tant, no té marge per convocar una mesa de negociació i el plenari no està constituït. Una argumentació que des del sindical policial rebutgen.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Noves concentracions i talls a Catalunya

Torra justifica els talls pel dret a manifestar-se dels ciutadans.

Comença la fira de les fires a Inca

En total hi ha 8 quilòmetres d'expositors amb un total de 370 paradetes

Troben un cadàver en descomposició a Puntiró a Palma

Prop del cos s'ha trobat roba de dona, una bossa de mà i també documentació

Més de 80 propostes en la segona edició de la ruta de tapes de Rosa Blanca

La històrica cervesa mallorquina torna amb la ruta en què hi participen 43 establiments de Palma