societat

L’ajuda de la Fundació Escribano a la gent gran sense recursos: omplir-los el rebost i fer-los companyia

La iniciativa, anomenada "La Despensa del Abuelo", sorgeix arran de la pandèmia i les necessitats visibles a la societat

L%26apos%3Bajuda+de+la+Fundaci%C3%B3+Escribano+a+la+gent+gran+sense+recursos%3A+omplir-los+el+rebost+i+fer-los+companyia

La Fundació Escribano fa tres mesos que ajuda gent gran sense recursos. Són més d’una vintena d’ancians que amb la seva paga no poden satisfer les despeses, ni tenen prou diners per comprar menjar. A més d’omplir-los el rebost, els fan companyia.

La iniciativa, anomenada “La Despensa del Abuelo”, sorgeix arran de la pandèmia i les necessitats visibles a la societat. El seu fundador, amb la col·laboració dels voluntaris, no dubta a donar un cop de mà.

Cada quinze dies visiten els majors, cal omplir les capses amb aliments de primera necessitat, també mascaretes. Els reben molt agraïts, gràcies a aquestes ajuden passen una mica millor el mes. En José viu amb la seva neta i fill, ocupen un pis perquè no tenen per pagar. Ha estat més de cent dies vivint sota un pont.

Són 20 cases que han de visitar, n’Enriqueta amb la seva paga de 500 euros i la del seu germà, que no arriba als 200, tampoc es pot fer càrrec de les despeses.

De cada vegada són més els ancians que requereixen l’ajuda desinteressada de projectes com aquest. A més d’ajudar els majors, col·laboren també amb els infants i ara les famílies monoparentals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

12 menors tutelades per l’IMAS, involucrades en la gran operació policial contra la corrupció de menors a Palma

La primera fase d'aquesta investigació es va dur a terme al mes d'agost amb la detenció de les tres primeres...

Els accidents de trànsit cauen un 70 per cent a la Via de Cintura de Palma amb el límit dels 80km/h

La DGT considera que el compliment del límit de velocitat és bastant elevat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats