SOCIETAT

L’Ajuntament d’Alcúdia cerca un solar per a caravanes

Es una de les mesures per evitar la pressió de vehicles damunt la primera línea de costa


A Alcanada s’han eliminat prop de 100 places d’aparcament de primera línia: “els cotxes aparcaven damunt la posidònia morta”, explica Tomàs Adrover, regidor de Medi Ambient i Monts Públics d’Alcúdia.

La filera de pilons que impedeix aparcar entronca amb un passeig només per a vianants que arriba fins al bar La Terraza, on es pot aparcar, encara que no hi ha gaire espai. És una de les iniciatives per ordenar l’explosió de vehicles i de persones en àrees com aquesta: “mai abans s’havia vist res igual a Alcúdia, ni en el 2019 que va ser una temporada turística extraordinària“, diu Adrover.

Un capítol a part són les caravanes. Ara no hi poden estar si fan més de 5 metres. Igual que a s’Illot i a la Victòria, on fins i tot s’instal·laven dins solars de propietat privada. Aquí també s’han posat pilons perquè, segons la Policia Local, els cotxes aparcaven pertot i de qualsevol manera. I temps enrere ja s’havia intervingut a la Platja de Sant Joan amb el mateix objectiu: descarregar la costa de vehicles. Per tot això ara l’Ajuntament d’Alcúdia cerca un solar urbà en el Port on hi puguin aparcar i pernoctar les caravanes.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |