societat

L’Ajuntament d’Alcúdia cerca un solar per a caravanes

Es una de les mesures per evitar la pressió de vehicles damunt la primera línea de costa

L%26apos%3BAjuntament+d%26apos%3BAlc%C3%BAdia+cerca+un+solar+per+a+caravanes

A Alcanada s’han eliminat prop de 100 places d’aparcament de primera línia: “els cotxes aparcaven damunt la posidònia morta”, explica Tomàs Adrover, regidor de Medi Ambient i Monts Públics d’Alcúdia.

La filera de pilons que impedeix aparcar entronca amb un passeig només per a vianants que arriba fins al bar La Terraza, on es pot aparcar, encara que no hi ha gaire espai. És una de les iniciatives per ordenar l’explosió de vehicles i de persones en àrees com aquesta: “mai abans s’havia vist res igual a Alcúdia, ni en el 2019 que va ser una temporada turística extraordinària“, diu Adrover.

Un capítol a part són les caravanes. Ara no hi poden estar si fan més de 5 metres. Igual que a s’Illot i a la Victòria, on fins i tot s’instal·laven dins solars de propietat privada. Aquí també s’han posat pilons perquè, segons la Policia Local, els cotxes aparcaven pertot i de qualsevol manera. I temps enrere ja s’havia intervingut a la Platja de Sant Joan amb el mateix objectiu: descarregar la costa de vehicles. Per tot això ara l’Ajuntament d’Alcúdia cerca un solar urbà en el Port on hi puguin aparcar i pernoctar les caravanes.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica