X

L’Ajuntament d’Alcúdia habilita un solar al polígon per als caravanistes

És de titularitat municipal i estarà dotat d'aigua corrent i d'un sistema per evacuar les aigües residuals

27/11/2023

L’Ajuntament d’Alcúdia habilita un solar al polígon per als caravanistes

Alcúdia rep molta pressió de caravanes. Alcanada, la Victòria, Manresa, Corral d’en Bennàssar… llocs idíl·lics davant la mar, molt cercats pels caravanistes. Però furgonetes, veïnats i banyistes són una combinació mala d’equilibrar: “Hi ha gent molt cívica, però n’hi ha d’altres que hi fan estades llargues, de setmanes i tot”, diu Joan Sendín, regidor de Seguretat Ciutadana d’Alcúdia.

Fins i tot, a Alcanada, varen haver de contractar un guarda de seguretat per gestionar els aparcaments. Ara, el Consistori proposa una solució bona, sembla, per a tots. Un solar al polígon de ca na Lloreta, devora l’Albufera. La parcel·la és de titularitat municipal i tendrà aigua potable, i s’hi podran abocar les aigües residuals. La parcel·la es podrà emprar aquest estiu, encara que els serveis addicionals encara no estiguin enllestits.

Amb tot, els col·lectius de caravanistes, concentrats aquest cap de setmana a sa Pobla, demanen una regulació amb caràcter general que doni resposta a la seva manera de fer turisme.

27/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris