societat

L’Ajuntament d’Andratx demana extremar les mesures de seguretat arran de l’augment de casos a s’Arracó

Després de reunir-se amb la Conselleria de Salut, el batle del municipi ha recomanat reduir el contacte social i romandre a casa tot el temps possible

Façana de l'Ajuntament d'Andratx


L’Ajuntament d’Andratx ha fet públic aquest dissabte un ban municipal perquè els residents del municipi extremin les mesures de seguretat, després que els casos de nous contagis de Covid-19 hagin augmentat considerablement en aquest municipi i, especialment, en el nucli poblacional de s’Arracó.

El consistori recomana reduir el contacte social i romandre a casa tot el possible. A més, en cas de sortir, l’ajuntament demana que es compleixin en tot moment les normes dictades per Salut com l’ús obligatori de mascareta i el respecte de la distància de seguretat.

La restricció de la mobilitat entre les 00h del vespre i les 6h del matí es manté igual que a la resta de la comunitat i també el nombre de màxim de persones, de sis, per a reuions socials o familiars, a llocs públics o privats.

El batle d’Andratx, Joan Manera, també recomana que els andritxols es descarreguin l’aplicació mòbil Radar Covid per conèixer si s’ha estat en contacte estret amb alguna persona a qui se li hagi diagnosticat Covid-19, o donar a conèixer si un mateix ha estat contagiat, sense haver de revelar la seva identitat.

“Apel·lam a la responsabilitat individual, vital per evitar la dispersió del virus. Des de l’Ajuntament es treballa per complir amb tots els protocols de seguretat perquè el municipi pugui baixar la corba ascendent de contagis”, s’afirma en el ban municipal.

El batle d’Andratx també ha volgut fer un agraïment especial als treballadors de la sanitat i als serveis essencials per fer front a la Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Sóller encén els llums de Nadal

Hi ha 260 punts de llum repartits per tot el municipi

Es torna a disparar el nombre de nous contagis a les Balears

En les darreres 24 hores, s'han notificat 268 casos més. És la xifra més elevada de nous positius des de...