X

L’Ajuntament de Felanitx vol convertir en un mirador la parcel·la donada pel professor Grimalt a Portocolom

És el darrer solar que queda sense construir a la primera línia de la punta del far

17/11/2023

Cati Alzamora

Felanitx vol convertir en un mirador públic la darrera parcel·la que queda sense edificar a la primera línia de la punta del far de Portocolom. Els terrenys els ha cedit al Consistori el filòleg i catedràtic emèrit de la Universitat de les Illes Balears, Josep Antoni Grimalt, que ha posat com a condició que siguin d’ús públic.

El solar té 1.200 metres quadrats i està qualificat com a sòl urbà. L’Ajuntament felanitxer ha confirmat, però, que no hi edificarà. Complirà, així, amb la condició que ha posat el filòleg. La batlessa del municipi, Catalina Soler, ha explicat que tot el poble està molt agraït per la donació i que el Consistori ha encomanat a un despatx d’arquitectes que faci un primer disseny del mirador.

El projecte per convertir el solar en un mirador es presentarà el pròxim 22 de desembre, el mateix dia que l’Ajuntament lliurarà la medalla de la ciutat al fins ara propietari, Josep Antoni Grimalt, per la seva trajectòria com a filòleg. Una distinció que el ple de Felanitx ha aprovat concedir-li aquesta mateixa setmana.

Els ciutadans de Felanitx podran participar aportant idees al projecte del mirador.

17/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris