societat

L’ajuntament de Marratxí oferirà ajudes econòmiques perquè les famílies puguin conciliar

El consistori ha decidit no reobrir dilluns les dues escoletes del municipi, com estava previst, i oferirà als pares i mares que ho necessiten, subvencions per contractar cuidadors

L%27ajuntament+de+Marratx%C3%AD+oferir%C3%A0+ajudes+econ%C3%B2miques+perqu%C3%A8+les+fam%C3%ADlies+puguin+conciliar

L’ajuntament de Marratxí oferirà ajudes econòmiques per ajudar a conciliar. El consistori ha decidit no reobrir dilluns les dues escoletes del municipi, com estava previst, i oferirà als pares i mares que ho necessiten, subvencions per contractar cuidadors. Aquesta mesura no convenç a algunes de les famílies.

Romanen tancades des del passat mes de març. Els pares anhelaven ja el moment de dur els seus fills a l’escoleta. La data prevista: aquest dilluns, però no serà així a Marratxí. Els dos centres municipals amb capacitat per a devers 150 nins no obrirà. L’ajuntament és cautelós, vol evitar ensurts.

Els pares estan desesperats, no saben què han de fer amb les criatures. Són molts mesos sense rutines, sense trepitjar els centres, i si no tornen fins al setembre, els infants hi hauran faltat mig any.

El consistori ofereix ajudes econòmiques perquè les famílies puguin contractar cuidadors, personal d’acompanyament, que tingui cura dels infants. Fins i tot els assessoraran amb els tràmits per donar d’alta a la seguretat social aquest personal.

Però aquesta solució no convenç els pares, la majoria haurà de cercar entre els familiars perquè els cuidin els fills mentre treballen.

L’alternativa de dur els nins a l’escola d’estiu d’alguns centres privats del municipi, no els és una solució, al·leguen que, des del punt de vista econòmic, no s’ho poden permetre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó incideix en la importància de conscienciar la joventut per erradicar la violència masclista

L'Ajuntament ha fet un manifest denunciant el llenguatge sexista que impera a la societat actual

Els Reis d’Orient arribaran enguany a Alaior amb cotxes descapotables

També ho faran així a Maó, Ciutadella i Es Mercadal

La venda de dècims del Sorteig de Nadal cau fins a un 30% a Eivissa

'Loteries i apostes' ha consignat gairebé 6 milions i mig d'euros a les administracions Pitiüses per al Sorteig de Nadal,...

Augmenta la venda de lents de contacte i els gels antibaf per mor de l’ús de la mascareta

Els avenços en lents de contacte han fet passes de gegant els darrers anys i ara ja se'n venen de bifocals