X

L’Ajuntament de Palma obrirà dilluns tots els parcs infantils

Es recomana que els infants a partir de tres anys usin mascareta i es recorda que és obligatori per als majors de sis anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres

20/06/2020

L’Ajuntament de Palma obrirà dilluns tots els parcs infantils

Cort ha anunciat l’obertura aquest dilluns, 22 de juny, dels 177 espais de jocs infantils de Palma, situats en parcs, places i zones verdes la ciutat, que han estat tancats des que es va decretar l’estat d’alarma.

L’àrea de Parcs i Jardins del departament d’Infraestructures ha planificat tant desinfeccions com neteges diàries dels diferents elements que conformen els jocs infantils, amb “especial atenció” a superfícies de contacte més freqüent, tal com estipulen les condicions decretades pel Govern per a poder reobrir els jocs infantils. L’ús d’aquests espais no es permetrà mentre es realitzin les tasques de neteja i desinfecció.

Així, s’ha organitzat a partir de dilluns la neteja dels 1.500 elements que conformen aquests llocs i que inclouen tant gronxadors, tobogans i jocs com altres elements de zones de descans com a bancs o papereres. Aquests espais comptaran amb una senyalització específica de les mesures de seguretat amb motiu de la COVID-19.

En concret, ha detallat, es recomana que els infants a partir de tres anys usin mascareta i es recorda que és obligatori per als infants de més de sis anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres.

Amb tot, ha conclòs, se suggereix als pares i tutors dels menors que es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

20/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT