X

L’Ajuntament de Palma reactivarà nombrosos serveis públics amb l’entrada en vigor de la fase 1

Des del consistori es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania perquè no relaxi les mesures de prevenció

08/05/2020

L’Ajuntament de Palma reactivarà nombrosos serveis públics amb l’entrada en vigor de la fase 1

Palma recuperarà, a partir de dilluns, el 80 per cent del servei habitual dels busos de l’EMT que opera de forma reduïda des del passat 23 de març. Per tal de poder reforçar les línies amb més demanda amb més autobusos, la línia 9, que opera entre el Sindicat i Son Espanyol, i part de les línies 11, 3 i 22, operaran en la modalitat de transport a la demanda, que es va començar a implementar en una fase pilot el passat mes d’abril. L’ús de la mascareta serà obligatòria per accedir al servei. També la zona blava d’aparcament  tornarà a ser de pagament.

Reobriran també les Oficines d’Atenció Ciutadana de Sant Ferran i de l’edifici de les Avingudes que s’afegiran a la de Cort que no ha tancat. Ho faran amb l’aforament limitat i disposaran de gel hidroalcohòlic i de mampares de protecció si no es poden garantir els 2 metres de separació. Es permetrà l’obertura de totes les parades no alimentàries dels mercats municipals de Pere Garau, l’Olivar, Santa Catalina i Llevant amb l’obligació del compliment de les distàncies i els protocols de seguretat.

En aquesta nova fase de desconfinament, es reobriran al públic el Castell de Bellver i el Casal Balaguer amb l’aforament limitat a un terç i les biblioteques tornaran a oferir el servei de préstec i l’emissió de carnets d’usuari. Una altra mesura destacada serà l’obertura de les pistes exteriors de tennis, patinatge i el velòdrom del complex esportiu de Son Moix a les quals els usuaris podran accedir amb cita prèvia. Des del consistori es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania i que no relaxi les mesures de prevenció.

08/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris