política

L’Ajuntament de Palma reformarà el viver municipal per posar-lo a l’abast dels ciutadans

Habilitar 72 parcel·les d'horts urbans o reformar un dels emblemes d'aquest indret, l'hivernacle de vidre, formen part de la primera fase del projecte.


Amb l’adjudicació del contracte de Parcs i Jardins per 59 milions d’euros, l’Ajuntament de Palma vol aprofitar per reformar el viver municipal. Es tracta d’una instal·lació pràcticament desconeguda on es cultiven varietats locals de jardineria i que també es podria convertir en un centre de formació.

Pins i alzines que encara no fan mig metre d’alçada agafen forces aquí per acabar creixent al Carnatge o al bosc de Bellver. Formen part del 0,01 per cent del material botànic que abasteix les zones verdes de Palma. Un percentatge ínfim que es vol augmentar fins a fer la ciutat autosuficient.

Aquest és un dels objectius de la reforma del Viver, però no l’únic. Posar a l’abast dels ciutadans 72 parcel·les d’horts urbans o reformar un dels emblemes d’aquest indret, l’hivernacle de vidre, formen part de la primera fase del projecte.

La inversió total suma 1 milió i mig, bona part dels quals podrien arribar de fons europeus. De moment, l’Ajuntament hi invertirà 100 mil euros per iniciar les obres i reobrir aquest lloc singular, i sovint desconegut, als ciutadans de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

José Vicente Marí Bosó és reelegit president del PP d’Eivissa

Els populars afirmen que volen aconseguir les batlies de Vila i Sant Josep en les properes eleccions.

Misericòrdia Sugrañes, reescollida presidenta del PP de Menorca

Biel Company reacciona a les expropiacions de pisos i critica les "polítiques boliviarianes i d'extrema esquerra comunista" de Francina Armengol

Ángel Luis Guerrero és el nou batle de Sant Josep

Agafa les regnes del consistori il·lusionat i amb el repte d'aconseguir tancar la contractació final del Pla General.

MÉS per Mallorca demana mobilitzacions feministes a través de les xarxes socials

Amb aquestes inciatives la formació trasllada que es busca guanyar sororitat i sensibilitzar la societat