societat

L’Ajuntament de Palma reobre 177 jocs infantils

Els infants hauran de mantenir la distància de seguretat o dur mascareta

L%27Ajuntament+de+Palma+reobre+177+jocs+infantils

Fa més de deu dies que el Govern va autoritzar els ajuntaments a obrir els jocs infantils perquè els infants hi puguin tornar a jugar. Avui, l’Ajuntament de Palma ha obert els 177 que hi ha a Ciutat, després de més de tres mesos precintats. Els nins podran fer-ne ús sempre que mantenguin la distància de seguretat o duguin mascareta i els elements que conformen aquests espais seran desinfectats cada dia.

Han hagut d’esperar a l’arribada de la “nova normalitat”, però a partir d’avui els infants de Palma poden tornar a les engronsadores i als tobogans que han estat tancats durant 90 dies. Els primers infants que s’han acostat aquest dilluns als parcs per jugar als jocs infantils ho han fet amb il·lusió, i els pares han reconegut que és un alleujament tant per als menuts com per ells, després de tres mesos sense escola i sense poder sortir massa temps al carrer.

Des de l’Ajuntament afirmen que no els han obert fins ara perquè havien de gestionar i organitzar l’augment de recursos econòmics i personals necessaris per mantenir aquestes zones desinfectades.
Als 177 jocs infantils de Palma hi ha 1.500 elements, entre engronsadores, tobogans, altres jocs, bancs i papereres.

Per jugar a aquests espais, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres. A més, els jocs infantils disposaran d’una senyalització específica que cal seguir de les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19. Així mateix, es recomana a pares i tutors que els infants es facin netes les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Uns 350 cotxes es manifesten a Palma contra la Llei Celaá

La marxa estava organitzada per Schola Allibera a Balears i emmarcada en les protestes organitzades per la Plataforma Más Plurales d'altres punts d'Espanya

Darrer balanç de Covid-19: 268 casos (25.586 en total), 184 curats i cap nou mort

Respecte als casos a les residències de majors de les Illes, hi ha 33 usuaris amb contagi actiu, dels quals ...

Fina Santiago demana al ministre Escrivá que es tingui en compte la situació actual a l’hora d’atorgar l’IMV

La consellera recull la dada aportada per diversos mitjans de comunicació, segons la qual només 160 famílies haurien accedit a...

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual