societat

L’Ajuntament de Palma restablirà en breu el servei de BiciPalma

El servei a altres ciutats com Madrid i Barcelona ja s'ha restablert perquè la gent pugui anar a fer feina en bicicleta

L%27Ajuntament+de+Palma+restablir%C3%A0+en+breu+el+servei+de+BiciPalma

L’estat d’alarma permet desplaçar-se amb bicicleta, sempre que sigui pels mateixos motius que es permet anar a peu o amb cotxe. És a dir, anar a fer feina o a comprar. És per això que, ben aviat, l’Ajuntament de Palma restablirà el servei de bicicletes públiques BICIPALMA.

Ben igual que arreu de l’Estat, el servei de bicicletes públiques de Palma està tancat d’ençà que va començar l’estat d’alarma. A Madrid i a Barcelona, però, aquesta setmana ja ha començat a funcionar una altra vegada. A Palma, la previsió és que es restablesqui ben aviat.

Mentre els usuaris de BiciPalma esperen poder tornar a utilitzar el servei, les entitats probicicleta pensen que les administracions haurien d’haver apostat de manera més decidida per aquest mitjà de transport.

Si la policia atura més els ciclistes que els que van a peu, pensen que aquesta n’és l’explicació: que encara no ho veuen com un mitjà de transport, sinó de passeig o d’oci.

Pareix que, per pedalejar per passar gust o fer esport, encara queda temps. Però per anar a fer feina, sí que està permès.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial