societat

L’Ajuntament de Palma restablirà en breu el servei de BiciPalma

El servei a altres ciutats com Madrid i Barcelona ja s'ha restablert perquè la gent pugui anar a fer feina en bicicleta

L%27Ajuntament+de+Palma+restablir%C3%A0+en+breu+el+servei+de+BiciPalma

L’estat d’alarma permet desplaçar-se amb bicicleta, sempre que sigui pels mateixos motius que es permet anar a peu o amb cotxe. És a dir, anar a fer feina o a comprar. És per això que, ben aviat, l’Ajuntament de Palma restablirà el servei de bicicletes públiques BICIPALMA.

Ben igual que arreu de l’Estat, el servei de bicicletes públiques de Palma està tancat d’ençà que va començar l’estat d’alarma. A Madrid i a Barcelona, però, aquesta setmana ja ha començat a funcionar una altra vegada. A Palma, la previsió és que es restablesqui ben aviat.

Mentre els usuaris de BiciPalma esperen poder tornar a utilitzar el servei, les entitats probicicleta pensen que les administracions haurien d’haver apostat de manera més decidida per aquest mitjà de transport.

Si la policia atura més els ciclistes que els que van a peu, pensen que aquesta n’és l’explicació: que encara no ho veuen com un mitjà de transport, sinó de passeig o d’oci.

Pareix que, per pedalejar per passar gust o fer esport, encara queda temps. Però per anar a fer feina, sí que està permès.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un grup de comerciants enceta una recollida de signatures contra el sentit únic del port de Maó

L'APB tirarà endavant tot i la protesta: la mesura entrarà en vigor dilluns que ve

Maó protesta davant Endesa pel mal estat de la calçada del camí de Trepucó

Les obres de canalització per traslladar l'aigua des de l'EDAR des Castell fins a la central tèrmica de Maó continuen...

El Govern es reuneix amb la FAPA per tractar sobre el proper curs i la conciliació familiar

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes destaca que la socialització és insubstituïble dins del procés educatiu

L’UME envia personal, material i vehicles per la campanya contraincendis a Balears

Segons el Ministeri de Defensa, aquest reforç permetrà desplaçar un primer contingent de militars en helicòpter des de la Península...