L’Ajuntament de Palma sancionarà aquells locals que incitin al consum de l’alcohol a diferents zones de la ciutat

Els veïnats consideren que és una passa important, però demanen a l'ajuntament fermesa i valentia a l'hora de cobrar les sancions. L'incompliment d'aquesta normativa pot suposar multes d'entre 2.200 i 3 mil euros

L%27Ajuntament+de+Palma+sancionar%C3%A0+aquells+locals+que+incitin+al+consum+de+l%27alcohol+a+diferents+zones+de+la+ciutat

Publicitar begudes alcohòliques dins i fora dels negocis, penjar cartells com aquest que anuncien ofertes i promocions o tenir exposades les begudes de tal manera que es vegin des del carrer estarà prohibit a la Platja de Palma, el passeig Marítim, centre històric i Cala Major a partir del mes d’abril i fins a finals de setembre.

L’ajuntament de Palma vol així dificultar l’accés a l’alcohol als menors i combatre’n el consum abusiu en general.

A la Platja de Palma, a més, els anomenats Bier Gardens ubicats principalment al conegut com a carrer del Jamón hauran de delimitar les seves terrasses per evitar imatges con aquestes: centenars de persones bevent al carrer. Aquí a la mal anomenada zona dels Holandesos estarà prohibit també beure alcohol i menjar al carrer de matinada.

A més, a tota aquesta zona no es podrà fer publicitat a la via pública a través de fullets, per evitar que tota aquesta paperassa acabi omplint la via pública.

Els veïnats consideren que és una passa important, però demanen a l’ajuntament fermesa i valentia a l’hora de cobrar les sancions. L’incompliment d’aquesta normativa pot suposar multes d’entre 2.200 i 3 mil euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Prop de 500 persones participen a la manifestació de les ‘kellys’ a Eivissa

Durant la lectura del manifest han mostrat la seva decepció amb els sindicats majoritaris

Gerard Marce completa la seva fita a la Tramuntana en 19 hores

La calor a partir del migdia ha afectat l'atleta de Caimari, que corria per donar visibilitat a la malaltia d'Andrade

Odegaard sentencia el Mallorca

El gol del noruec provoca la primera derrota en lliga dels vermells enguany