política

Cort suprimeix el programa Palma Habitada per manca d’eficàcia

Cort+suprimeix+el+programa+Palma+Habitada+per+manca+d%27efic%C3%A0cia

L’Ajuntament de Palma suprimeix el programa Palma Habitada per manca d’eficàcia. El programa estava destinat a ajudar les persones amb rendes més baixes a obtenir un habitatge en règim de lloguer a un preu màxim de 540 euros. En el que portam d’any, Palma Habitada només ha aconseguit gestionar el lloguer de 3 immobles, mentre que el 2014 n’oferí 86. Per això, el consistori destinarà els esforços municipals a desenvolupar un pla de 250.000 euros d’ajudes al lloguer per a joves, que s’aprovarà en breu, i al reforç de programes de rehabilitació d’habitatges a barriades vulnerables. L’Ajuntament continuarà gestionant els 55 immobles que actualment hi ha al programa, fins que acabin els contractes de lloguer.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern es reuneix amb entitats culturals menorquines

La Consellera, Pilar Costa, els ha recordat les línies d'ajuda existents i la decisió de l'executiu balear de declarar la cultura com a bé essencial

Francina Armengol descarta dimitir per la seva presència a un bar al límit de l’hora de tancament

La presidenta del Govern diu que la imatge que es vol traslladar dels fets no és la real

L’oposició de Binissalem no descarta la moció de censura

No descarten cap escenari, inclosa una possible moció de censura, per tombar l'actual equip de govern en minoria, presidit per Víctor Martí, d'Unió per Binissalem.