societat

L’Ajuntament de Palma tanca temporalment 27 pistes esportives

La pràctica d'esports col·lectius i de contacte no es pot dur a terme si no s'hi pot garantir el compliment de les mesures de seguretat


L’Ajuntament de Palma ha decretat, de forma temporal, el tancament de 27 pistes esportives municipals exteriors situades a diferents punts de la ciutat: Son Cladera, El Pil·Lari, Dr. Alexander Fleming, Exteriors Son Moix, Verge De Lluc, Can Caimari, La Riera, Can Baró, La Fertilizadora (Son Costa), Son Rullan, Orson Welles, Mare De Deu De La Victoria, Jorge Luis Borges, Can Tarres, Son Perera, Torre DŽEn Pau, Bosc Sa Ribera, Sagrat Cor, Reina Sança De Nàpols, Can Simonet, La Riera E.V, Son Ximelis Parc, Aparcament Manacor, Bosc Sa Ribera, Eev, Son Oliva, Pista Can Cota i Pista d’Establiments, amb l’objectiu de “reduir al màxim la transmissió del virus i minimitzar-ne l’impacte en la salut i en la societat”.

Únicament en el cas de les pistes exteriors de Son Moix, es podrá autoritzar la reserva prèvia per a pràctiques esportives que puguin garantir la distancia de seguretat d’1,5 m.

“Aquesta mesura s’ha pres atesa l’actual situació d’increment de la transmissió del covid-19, que fa necessàries restriccions a les situacions que presenten un risc més alt de contagi, i garantir adequadament les mesures sanitàries encaminades a evitar que la infecció s’estengui”, explica el consistori en un comunicat.

Distància de seguretat d’1,5 m

El decret municipal de tancament es fonamenta, entre d’altres, en les resolucions de consellera de Salut i Consum, que determinen que, per a la pràctica d’esports, és necessari respectar la distància de seguretat d’1,5 m, com també determinen el conjunt de normes d’ocupació màxima en funció de la superfície i les característiques de cada espai esportiu.

D’aquesta manera, la pràctica d’esports col·lectius i de contacte no es pot dur a terme en instal·lacions esportives si no s’hi pot garantir el compliment de les mesures de seguretat aprovades per part del Govern de les Illes Balears.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Desconvoquen la vaga de l’EMT

L'assemblea de treballadors ratifica l'acord amb la direcció

L’Audiència de Palma manté el segon grau penitenciari a Iñaki Urdangarín

Aquesta setmana, quan encara no es coneixia la decisió del tribunal, l'advocat d'Urdangarín havia defensat que el seu client gaudís...

Salut revisarà la mesura que obliga al tancament de les esglésies de Santa Creu i el Rosari

La Diòcesi pitiüsa considera la mesura injusta i un atemptat contra els drets dels fidels.