X

L’ajuntament de Sant Antoni tanca el West End al trànsit de vehicles

La regidoria de mobilitat assegura que d'aquesta manera els locals d'oci nocturn podran obrir les seves terrasses

27/06/2020

L’ajuntament de Sant Antoni tanca el West End al trànsit de vehicles

Els carrers del West End, situat al barri històric de Sant Antoni, són a partir d’ara només per vianants. Segons l’ordenança aprovada pel consistori de Portmany, hi haurà algunes excepcions i és que de 8 a 10 del matí s’habilitaran els carrers de Santa Agnès, Vara de Rey i Bisbe Torres per tasques de càrrega i descàrrega.

El West End és una zona que, de la mateixa manera que Magaluf i s’Arenal, ha estat inclosa en el decret del Govern contra el turisme d’excessos i per tant els empresaris no podran obrir enguany l’interior dels seus negocis d’oci nocturn. Joan Torres, el regidor de Mobilitat del municipi, considera que amb aquesta mesura beneficiaran aquests comerços perquè amb la prohibició de l’entrada de vehicles tindran espai per habilitar les seves terrasses.

Aquesta mesura ha estat consensuada amb l’associació d’empresaris del municipi. Joan Pantaleoni, propietari de La Cantina de Portmany i l’Hostal Portmany, creu que aquesta ordenança ha d’anar acompanyada d’altres idees per dinamitzar els comerços del centre de Sant Antoni. També hi ha comerciants que demanen que aquesta prohibició vagi acompanyada d’alternatives de mobilitat sostenible.

D’altra banda, altres vesins opinen que tancar el West End perjudicarà els negocis d’aquest indret. Habilitar més aparcaments dissuasius i restablir la zona blava són altres de les reivindicacions habituals dels empresaris.

27/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT