X

L’Ajuntament de Sant Josep adjudica les feines d’enderrocament de Casa Paola

Paquita Ordóñez és la propietària de Casa Paola i ja va passar per una situació similar amb Casa Lola, també de la seva propietat

02/05/2024

L’Ajuntament de Sant Josep adjudica les feines d’enderrocament de Casa Paola

L’Ajuntament de Sant Josep, a Eivissa, ha informat de l’enderrocament de Casa Paola per diversos delictes urbanístics. Avui s’han adjudicat les feines a ‘Hermanos Parrot’ per 150.000 euros. Si la propietària, Paquita Ordóñez, no procedeix a fer aquestes feines en 15 dies, serà l’Ajuntament qui ho farà, de forma subsidiària amb càrrec a la propietat.

Tot just quan Paquita Órdóñez ha arribat a un acord a tres bandes amb la Fiscalia i l’Ajuntament de Sant Josep per delictes urbanístics en una altra casa, Casa Lola, gran part de la qual va ser enderrocada. Segons aquest acord Ordóñez pagarà 20 Mil euros amb una inhabilitació de 3 mesos. Un acord que assegura, així, el pagament del cost de l’enderrocament de Casa Lola a l’Ajuntament de Sant Josep i un reconeixement de culpa, fet que és molt important de cara a altres procediments que la mateixa propietat té en marxa, segons ha explicat l’alcalde de Sant Josep. Vicent Roig.

Ara Paquita Ordóñez té fins a mitjan maig per enderrocar les il·legalitats urbanístiques de Casa Paola, si no ho fa, l’Ajuntament ja n’ha adjudicat la demolició. Si finalment l’enderroca l’Ajuntament, serà la propietat qui s’haurà de fer càrrec del cost de la demolició, més de 150.000 euros.

02/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris