societat

L’Ajuntament de Sant Llorenç reforça les mesures contra la Covid-19

Entre algunes de les mesures hi ha la suspensió d'activitats esportives i culturals a centres municipals o la prohibició del clàssic "truc o tracte" que es feia durant la nit de Tots Sants 


L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha informat avui migdia que es reforçaran les mesures de contingència contra la Covid-19, amb l’objectiu de millorar la situació actual i garantir el benestar social del municipi. Aquestes mesures s’aplicaran a partir del pròxim 1 de novembre.

Entre aquestes hi ha la suspensió de totes les activitats municipals durant 15 dies a centres d’adults, activitats esportives, escoles de música i entrenaments de categories no federades. Els entrenaments i les competicions federades de categories regionals es realitzaran sense públic i les d’àmbit nacional seguiran les pautes marcades per la RFEF, fixant en un 50% l’aforament de la instal·lació esportiva, tant per instal·lacions a l’aire lliure com en espais tancats.

Quant als espais culturals, romandran sense activitat durant aquest període. A més, per accedir a les diferents biblioteques serà necessari sol·licitar cita prèvia per a préstecs i devolucions.

El consistori també informa que, en motiu de la festivitat de Tots Sants, no es podran utilitzar les eines típiques de neteja pública (agranadores, recollidors, poals…). Per tant, cada persona haurà de dur les eines de neteja necessàries per desenvolupar les tasques pertinents. Es prohibeix el clàssic “truc o tracte” (trick or treat) del 31 d’octubre d’acord amb la festivitat de  la  nit de Tots Sants, on els més petits visiten les cases del municipi demanant llepolies.

També es restringeix l’activitat dels mercats municipals dels diferents nuclis urbans, que es limitaran a la venda de productes d’alimentació. I finalment, se suspenen tots els tràmits referents a la sol·licitud, renovació o revocació dels certificats digitals.


Primer dia del tancament perimetral de Manacor

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó incideix en la importància de conscienciar la joventut per erradicar la violència masclista

L'Ajuntament ha fet un manifest denunciant el llenguatge sexista que impera a la societat actual

Els Reis d’Orient arribaran enguany a Alaior amb cotxes descapotables

També ho faran així a Maó, Ciutadella i Es Mercadal

La venda de dècims del Sorteig de Nadal cau fins a un 30% a Eivissa

'Loteries i apostes' ha consignat gairebé 6 milions i mig d'euros a les administracions Pitiüses per al Sorteig de Nadal,...

Augmenta la venda de lents de contacte i els gels antibaf per mor de l’ús de la mascareta

Els avenços en lents de contacte han fet passes de gegant els darrers anys i ara ja se'n venen de bifocals