X

L’Ajuntament de Valldemossa desclassificarà els terrenys de Son Mossènyer

L'equip de govern protegirà la zona emparant-se en una disposició transitòria de la Llei Urbanística de les Illes Balears

08/08/2018

L’Ajuntament de Valldemossa desclassificarà els terrenys de Son Mossènyer

A Valldemossa, el futur dels terrenys de Son Mossènyer està pendent d’una modificació del pla urbanístic que anirà a ple dilluns que ve. L’equip de govern, format pels independents amb el suport de Valldemossa que Volem, ha confirmat que protegirà la zona emparant-se en una disposició transitòria de la Llei Urbanística de les Illes Balears.

La zona afectada comprèn les finques de Son Mossènyer, amb 11.000 metres quadrats, i Son Batista, amb 22.500 metres quadrats. Els propietaris de Son Batista, informa el consistori, varen fer una petició per posar els terrenys urbans a rústics, petició que ha estat acceptada per l’equip de govern municipal.

El Consistori s’empara per desclassificar Son Mossènyer en la disposició transitòria 11 de la Llei Urbanísitica de les Illes Balears, que dona un termini fins al 29 de desembre de 2018, perquè els municipis modifiquin el seu planejament general.

D’altra banda, el GOB qüestiona el desenvolupament de noves construccions a la costa andritxola, amb prop de 500 llicències en sòl rústic des de 2017. L’entitat ecologista va organitzar un acte de protesta ahir dimarts a Cala Llamp, per denunciar la construcció de la urbanització New Folies, amb la projecció d’habitatges de luxe. El consistori andritxol diu que les obres tenen les llicències i que tot s’ajusta a la legalitat.

08/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT