eivissa

L’ajuntament d’Eivissa inclou en el seu pressupost el col·lector de pluges

Serà la propera gran obra després de la construcció del tanc de tempestes


Les inundacions que pateix el barri des Pratet, a Eivissa, cada vegada que plou amb força, podrien passar a la història. L’ajuntament de la capital pitiüsa ha inclòs en el seu pressupost el col·lector de pluges, una infraestructura finançada gràcies al Pla de Millora de la Sostenibilitat Urbana, que compta amb les aportacions econòmiques del Consell Insular i del Govern Balear.

La combinació d’una xarxa de pluvials envellida i d’una orografia que decanta l’aigua cap aquesta zona provoca que les inundacions al barri des Pratet siguin una estampa habitual a la ciutat.

Després de la construcció del tanc de tempestes sota el port, la propera gran obra és el col·lector de pluges que s’ubicarà a Can Murtera. Es parla d’aquest projecte des de fa cinc anys, i en els pressupostos de 2021 de l’Ajuntament d’Eivissa hi ha prevista una inversió de 740.000 euros per aquesta infraestructura.

El consistori també ha pressupostat 1 milió més d’euros per modernitzar la xarxa de sanejament a diversos punts de la ciutat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Eivissa ja té els primers immunitzats contra la Covid-19

S'ha completat el cicle de vacunació de 97 persones amb l'administració de la segona dosi a 71 usuaris i 26 treballadors. Fins ara a les Pitiüses han rebut la primera...

67 denúncies per incompliments de les restriccions a Vila durant el cap de setmana

La Policia Local denuncia 13 persones en dues botellades a Dalt Vila i Cas Mut

Tres morts i 35 nous casos de Covid-19 a Eivissa

Tres majors més han perdut la vida aquest cap de setmana i 17 pacients es troben a l'UCI