X

L’Ajuntament d’Eivissa preveu que les obres de Sa Peixateria estiguin enllestides abans de la pròxima temporada

Es preveu que les feines es reprenguin d'aquí a deu dies

18/09/2023

L’Ajuntament d’Eivissa preveu que les obres de Sa Peixateria estiguin enllestides abans de la pròxima temporada

Es preveu que les obres de sa Peixateria es reprenguin d’aquí a deu dies, després d’estar aturades devers dos mesos perquè estaven revisant el projecte. Amb l’objectiu de revitalitzar el barri, que queda molt apagat a l’hivern, durant l’anterior legislatura s’hi va projectar un mercat, també amb paradetes de restauració. Finalment, el nou equip de govern ha decidit fer-hi un centre polivalent, amb sala d’exposicions i concerts. “És una bona opció perquè l’oferta gastronòmica i de restauració ja està prou coberta al barri”, explica Juan Flores, regidor d’Urbanisme i Patrimoni Històric.

El projecte anterior incloïa també la reforma del Mercat Vell, que es troba a poques passes, i que enguany celebra 150 anys. L’actual equip de govern, però, dotarà els dos edificis de projectes diferenciats. Al Mercat Vell es pensava reformar-ne l’interior amb setze paradetes. Ara, també es planteja fer-hi banys i espais per emmagatzemar i mantenir frescs els productes, de manera que se n’haurà de reduir el nombre. Pepa Ramis és la tercera d’una generació de dones que han treballat al Mercat Vell i veu els canvis amb incertesa. “No ens han explicat com ho faran. També m’agradaria saber si nosaltres podrem optar a les paradetes quan siguin noves”, comenta.

Les obres de rehabilitació i reforma del Mercat Vell i sa Peixateria es van adjudicar la passada legislatura per 3,2 milions d’euros i al Consistori asseguren que el canvi del projecte no afectarà el pressupost.

Notícies relacionades >

18/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT