X

L’Ajuntament d’Eivissa tardarà quatre mesos a rehabilitar l’antic quarter de la policia local i els apartaments Broner

Aquests pisos de sa Penya es destinaran a casos d'emergència social

15/01/2024

Claudia Roig

L’Ajuntament d’Eivissa rehabilitarà tres habitatges al barri de sa Penya per 191.268 euros per destinar-los a emergència social. És una de les primeres actuacions del nou equip de govern al barri de sa Penya, on el Consistori vol reconvertir altres immobles en habitatges.

L’antic quarter de la policia local d’Eivissa al carrer Floridablanca de sa Penya es convertirà en habitatge. Les obres ja s’han adjudicat i han d’estar acabades en quatre mesos. Es destinarà a casos de serveis socials, igual que els dos apartaments Broner, que va donar a l’Ajuntament la vídua de l’arquitecte i que estan just al costat de la casa Broner.

La reforma dels tres immobles, alguns dels quals estan en mal estat perquè han patit problemes d’ocupació, costarà 191.268 euros. Aquesta obra, impulsada per l’anterior equip de govern, ja va sortir a concurs anteriorment per 67.000 euros menys, però va quedar deserta.

El Consistori té previst, a més, canviar l’ús de dos locals situats a la UA 27 per destinar-los també a lloguer per a policies nacionals. En aquesta illa de cases, hi ha ja 12 pisos en els quals viuen funcionaris d’aquest cos. L’Ajuntament també estudia si pot construir habitatges a una runa de la plaça de sa Pedrera, que actualment té ús d’equipament.

15/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris