eivissa

L’Ajuntament d’Eivissa preveu crear cinc o sis línies circulars de transport públic urbà

Els autobusos seran d'un màxim de 12 metres, i de gas o elèctrics


L’Ajuntament d’Eivissa proposa crear unes cinc o sis línies circulars que unirien l’estació d’autobusos CETIS, allà on els busos procedents d’altres municipis deixen els usuaris, amb altres punts de la ciutat; i que també connectaran el centre amb barris més allunyats. A més, volen que aquests autobusos que circulin dins Vila siguin més petits, de 12 metres com a màxim, i de gas o elèctrics.
De fet, és obligatori que els municipis de més de 50.000 habitants es facin càrrec del transport públic urbà. El Consell i l’Ajuntament negocien ara si és viable una gestió conjunta, però abans s’han de posar d’acord en alguns punts.
La institució insular creu que l’Ajuntament hauria de deixar que busos que connecten altres municipis amb Eivissa facin més d’una parada dins la ciutat. Defensa que aquesta és una de les principals reivindicacions d’usuaris d’altres municipis i que el fet que només puguin aturar-se al CETIS, un punt que consideren allunyat dels comerços, fa que finalment optin per usar el cotxe. El consistori, per la seva banda, valora si alguna d’aquestes línies pot fer alguna parada més dins Vila, fora de l’estació, però, en principi, es decanten perquè no sigui així.
Aquests canvis s’han d’incloure al nou pla de transports, una de les passes prèvies a la tramitació de la nova concessió de transport de l’illa, que el Consell preveu que entri en vigor després de l’estiu del 2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El responsable del Club Doce Millas diu que “una persona” els va recomanar que s’apartassin del procés d’adjudicació del Nàutic d’Eivissa

Javier Enríquez declara que li varen advertir que el port havia de ser "pels eivissencs" i admet que va reclamar...

El Col·legi de Veterinaris estudia un sistema per purgar els xips de cans ja morts

Ara mateix a les Balears hi ha més famílies amb cans que amb nins: 30 cans per cada 100 persones,...

Competència per a Goldar i Ibiza

Álvaro García i Martín Pascual, els nous centrals de l'Eivissa, volen lluitar per un lloc a l'onze

Els arquitectes del Parador d’Eivissa: “No s’ha mogut ni un mil·límetre de la murada”

Asseguren que els sensors instal·lats no han detectat moviments ni a les murades ni a l'edifici de Poulet. Les obres...