societat

L’Ajuntament d’Inca pretén revitalitzar el Parc d’Europa

És el segon pulmó més important de la ciutat

L%27Ajuntament+d%27Inca+pret%C3%A9n+revitalitzar+el+Parc+d%27Europa

Té més de 30 anys i necessita una remodelació profunda. La passada legislatura ja s’hi va instal·lar un parc infantil i ara s’invertirà a millorar l’enllumenat i l’accessibilitat del parc.

Amb una extensió de 21.000 metres quadrats, és una zona verda creada a finals dels anys 80 per separar  els habitatges del polígon. Ara es renovaran totes les lluminàries: es substituiran per tecnologia LED i se n’afegiran a les zones més obscures del parc, especialment els camins. Aquesta era una de les principals demandes dels veïns. A més, també es millorarà l’accessibilitat, tant de les entrades al parc com la pavimentació dels camins interiors.

A més, se substituiran també els arbres que hi ha enmig del camí perquè les arrels superficials en dificulten l’accessibilitat. S’invertiran en total 85.800 euros procedents del Pla d’Ajudes d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca, que a les passades edicions l’Ajuntament ja va utilitzar per remodelar el parc infantil. Els futurs projectes impliquen instal·lar una zona multiesportiva, una zona d’entrenaments per a cans o la renovació del mobiliari urbà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre