X

L’Ajuntament d’Inca pretén revitalitzar el Parc d’Europa

És el segon pulmó més important de la ciutat

28/02/2020

Elisabet Ferrer

Té més de 30 anys i necessita una remodelació profunda. La passada legislatura ja s’hi va instal·lar un parc infantil i ara s’invertirà a millorar l’enllumenat i l’accessibilitat del parc.

Amb una extensió de 21.000 metres quadrats, és una zona verda creada a finals dels anys 80 per separar  els habitatges del polígon. Ara es renovaran totes les lluminàries: es substituiran per tecnologia LED i se n’afegiran a les zones més obscures del parc, especialment els camins. Aquesta era una de les principals demandes dels veïns. A més, també es millorarà l’accessibilitat, tant de les entrades al parc com la pavimentació dels camins interiors.

A més, se substituiran també els arbres que hi ha enmig del camí perquè les arrels superficials en dificulten l’accessibilitat. S’invertiran en total 85.800 euros procedents del Pla d’Ajudes d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca, que a les passades edicions l’Ajuntament ja va utilitzar per remodelar el parc infantil. Els futurs projectes impliquen instal·lar una zona multiesportiva, una zona d’entrenaments per a cans o la renovació del mobiliari urbà.

28/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris