societat

L’Alan Kurdi estarà atracat al Port de Palma fins dilluns

El vaixell va arribar dissabte passat després de rescatar 109 persones

L%27Alan+Kurdi+estar%C3%A0+atracat+al+Port+de+Palma+fins+dilluns

L’ Alan Kurdi salparà de nou dilluns, rumb a la Mediterrània oriental, per continuar salvant vides. El vaixell de rescat de refugiats està atracat al port de Pama. Va arribar dissabte passat després de rescatar 109 persones.

Feines de darrera hora: comprovar que tenen suficients queviures, també material mèdic i donar una darrera ullada a les cartes de navegació. A port també hi ha molta feina. L”Alan Kurdi’ salpa de nou per salvar vides. Durant la darrera missió, que durà 15 dies, partien el 29 de juny, van rescatar 109 persones. Nacionalitats diverses: sirians i també ara famílies de Líbia.

L’embarcació atracà al port de Palma dia 13 de juliol, però com que no és un vaixell de mercaderies ni passatgers té problemes per quedar molts dies a port. Autoritat Portuària els proposà fondejar, però finalment han quedat amarrats.

L”Alan Kurdi’ és una embarcació d’ajuda humanitària de l’ONG alemanya Sea Eye. A bord solen viatjar 20 persones, entre tripulació, experts en rescats i emergències i voluntaris.

Primer varem rescatar 65 persones, 40 eren menors, molts nins doncs…. i al segon rescat 44 persones d’una embarcació de llenya

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’Aeroport de Menorca sorprèn els passatgers que arriben a l’illa amb un flash mob

És una de les sorpreses previstes, dirigides als menorquins, turistes i també treballadors, per commemorar el seu mig segle de vida

La Sareb posa a la venda els 24 pisos okupes del carrer de Degollador de Ciutadella

El conegut com a banc dolent ja ha demanat el desallotjament dels habitatges davant els jutjats

Caminada per la Memòria amb el record de Joana Vaño

La marxa han estat enguany especialment emotiva ja que és la primera vegada que la caminada té lloc després que...