L’Alcúdia dorm com a líder de Tercera i els equips de la zona alta no fallen

El Mercadal per part seva, continua sense conèixer la victòria

07/10/2018

L’Alcúdia ha tastat el lideratge per primera vegada aquesta temporada després d’imposar-se al camp del Santanyí. Els blanc-i-blaus es varen avançar al mint 38 després d’una bona jugada iniciada i culminada per César. Just començar el segon temps, Trujillo aprofitava un mal refús de la defensa alcudienca per marcar l’empat de l’equip local. Sis mintus més tard, Sastre tornava avançar l’Alcúdia. El 10 va més viu que la defensa, i amb una gran rematada de cap supera Riutort.

Sorell tornà a igualar el partit per al Santanyí al mitut 67, però al 83, Lesna aprofitava un mal refús del porter per donar la victòria a l’Alcúdia. L’equip blanc-i-blau seguirà líder una jornada més si el Platges de Calvià no guanya dins el camp del Son Cladera.

La Penya Esportiva es va retrobar amb la victòria al camp del Felanitx gràcies als gols de Núñez i Borja, que varen arribar a la segona part amb només 5 minuts de diferència. Al minut 83, Sergi Mut anotava l’1 a 2 dels locals, que ja no varen poder remuntar. El Felanitx no guanya des de la segona jornada.

El Mallorca B continua lluitant per assaltar el lideratge. L’equip de Julián Robles va superar el Constància gràcies a un penal transformat per Ávila.

El Poblense va golejar 5 a 0 al Sóller i no perd de vista les posicions de playoff. Aitor Pons obria la llauna de penal al minut 26. Amb un gran gol, Plomer posava el 2 a 0 abans del descans. I a la represa, Oller, Miquel Jaume i novament Plomer completaven la golejada.

També es varen veure gols as Mercadal. El Ferriolense va superar els menorquins per 0 a 3 gràcies als gols de Marcos, Pou i Antonio López. Tots ells, abans del descans.

I a Esporles, empat sense gols de l’equip vermell contra el Binissalem.