X

L’alegria pel canvi d’any ja es respira a Maó

Tots els pobles rebran les campanades a la plaça i després hi haurà revetla per rebre el 2020

31/12/2019

L’alegria pel canvi d’any ja es respira a Maó

El Cap d’Any ja ha començat a Maó. Al matí els carrers ja eren plens de gent que començava a celebrar el canvi d’any amb el vermut del migdia, un costum que ha pres molta força des de fa uns anys a Maó i Ciutadella. El mercat des peix de Maó ha obert les portes de ben prest, a les 8 del matí, per vendre el peix que se servirà als sopars d’avui vespre, però a partir de les 12 ja s’han començat a sentir els brindis que donaven la benvinguda a l’any nou. I és que les paradetes de peix comparteixen espai amb alguns bars. L’ambient continuarà durant tot el capvespre i també a la nit.

A poques hores per la festa de Cap d’Any, avui matí són molts els que han aprofitat per fer les darreres compres. Els comerços d’alimentació eren especialment plens i els dependents no donaven l’abast tallant formatges i pernil. Les perruqueries també fan feina des de primera hora per a deixar a tothom ben endiumenjat per avui vespre. Mentre alguns ja tenen molt clar com aniran vestits aquesta nit per donar la benvinguda a l’Any Nou, d’altres encara cerquen el complement ideal. I tantes compres i detalls de darrera hora que fins i tot el raïm s’ha esgotat en algunes botigues.

L’alegria pel canvi d’any ja es respira a Menorca. Tots els pobles rebran les campanades a la plaça i, com marca la tradició, després de menjar el raïm hi haurà revetla per rebre el 2020 en una de les nits més llargues i divertides de l’any.

31/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT